Eilen oli Kaapon oma treenivuoro. Tehtiin radanpätkää kahdella versiolla. Twistiä ja tiukkoja käänöksiä toisessa ja toisessa haettiin vauhtia ja radalla oli puomi, joka koitettiin onnistuuko kun on vauhtia alla.

Eka rata meni ihan ok, kunhan taas itse maltoin ohjata Kaapoa paremmin ja rauhallisemmin. Vähän tuntuu oma ohjaaminen välillä hirveältä hätäilyltä kun on paljon nopeita juoksuosuuksia. Mutta hyvin Kaapo kääntyy ja kuuntelee. Puomi rata onnistui myös hyvin, tosi hyvät stopit kontakti pinnalle :) Toisella puolella keppejä, keinua, joka sujui jo todella paljon paremmin, A:ta ja rengasta.

Tänään aamulla ajettiin Hollolan hallille tokoilemaan, mutta kun oli kiva ilma ja kenttä oli jo ihan sula, niin tokoiltiinkin ulkona. Raahasin putken kentälle ja palkkailin Kaapoa luvalla juosta putkeen kun tuli tosi hyviä onnistumisia. Alkuun oli vähän ihmeissään että täh, ei kai tokoilussa voida mennä putkeen, mutta hokas pian homma ja oli ihan innoissaan :)

Otettiin paljon seuraamista, jossa ärähdin kun kontakti katkeili. Tsemppas ihan kunnolla ja seuraaminen tosi hyvää!! Liikkeestä s ja auttaen m. Otin myös harjoituksia, joissa kaapo istui tai oli maassa ja heitin lelun viereen, mutta kielsin sinne menon ennen lupaa. Nämä sujui hyvin ja kuunteli kiltisti käskyjä :) Myös luoksetuloa ja kapulan hakemista. Lasse tokoili myös :)

1239384028_img-d41d8cd98f00b204e9800998e