Kahdetkin kisat on keretty käymään sitten viime kirjoituksen. Ja treenejä parit. Laun kisat alkoi hyppyradalla. En nyt saa päähäni mitä siellä kävi (jotain pientä luultavasti), mutta kummallekin HYL. Eka agiradalla Kaapo loikkasi alussa olevan puomin alastulon ja se uusiksi. Olin vihainen. Tex myös sikaili kontaktit; puomin ja A:n. Jälkimmäisen uusin ja pois radalta. Olin niin vihainen jäähylenkillä. Huokaus sentään miten vaikeaa voi olla.

Vika radalle lähdin tatti otsassa ja olin tiukkana kummallekin ennen rataa. No näemmä tällainen agre-asenne on vaan otettava. Kaapo pysyi lähdössä ja teki tosi hienot kontaktit. Just sellaiset kun tiedän sen treeneissä aina tekevän. Kas kummaa kun se pystyykin siihen myös kisaradalla. Nolla ja 2.sija. Texin kanssa sama asenne ja kas kun toimi silläkin. Ei kontaktivirheitä. Laitoin vaan vastakäden ennen yhtä hyppyä ja tajusin jo ennen kuin koira edes ponnisti että nyt tulee rima alas. Ja tulihan se. Pöh. No tuli edes se yksi hikinen nolla Kaapolle.

DSC_0509.jpg

Kaksi perustreeniä oli viikolla. A:a ja vaan rataa vähäsen, ei mitään ihmeempää. Eilen oli Imatran järkkäämä kisa Laun hallissa. Mujunen tuomaroi ja odotin vähän innolla sen haastavia ja erilaisia ratoja. Mutta oli vissiin tänne runosuomeen tullessaan ajatellut että tehdään nyt helppoja niin maalaisetkin onnistuu J. Oli nimittäin tosi simppelit radat ja lyhyet – 17 estettä. Oma tavoite tälle päivälle oli, että teen radan loppuu vaikka mitä, en arvioi tehdessä itseäni ja pidän asenteen tiukkana. Kaapolle toimi tuo tiukka asenne. Menin halliin sisään just ennen meidän vuoroa enkä antanut rähjätä. Lähtö onnistui ja ratakin. Teki taas ihan superit kontaktit ( A ja keinu). Nolla ja voitto. Tex teki taas samanlaisen keinun mitä on nyt kisoissa tehnyt. Ei malta mennä päätyyn asti vaan loikkaa sivusta kun keinu alkaa vasta laskeutua. Uusin keinun ja myös A:n jota ei juossut ekalla kerralla. Täähän on vaan vielä ihan kesken, siitä en voi syyttää koiraa.. Josko se kesään mennessä olisi kisavalmis.

Toisella radalla Kaapo meni yhden hypyn väärinpäin.. Olis pitänyt tehdä vastakäännös jonka ensin suunnittelin. Jostain syystä vaihdoin puolivalsiin eikä toiminut. Muuten tosi hyvä rata. Tex teki myös siistin radan ja nopeimman ajan, mutta se A ei onnistunut nytkään. Tulos 5. Noh- enemmän harmittais jos sen pitäisi olla jo valmis eikä silti toimi. Töitä vielä edessä…  

DSC_0519.jpg