Eilen piti oikein pinnistellä, etten hallille mentyämme olisikin vain tehnyt suunnitellun tokotreenin tilalla aksaa.. Motivaatio treenata tokoa on nyt kyllä niin kadoksissa. Voi että. Ehkä odotan hetken, että päästään ulkokentille enkä ala vääntämään väkisin ihan vaan velvollisuudesta.. Jos ei nappaa niin ei nappaa. Pakkopullana tehtynä teen varmastikin enemmän hallaa kuin hyötyä. No eilen nyt tehtiin jotain, kyllähän ne koirat vielä sentään muistaa mitä toko on..

Tex aloitti seuruulla. Ja tietty se paikka oli hieman edessä alkuun, joten tein pätkää, joista nopeita pysähdyksiä ja huomautus jos oli edessä. Parani ihan kivasti. Seuruun osalta ei tehty enempää. Sitten otettiin ruutua. Ensin palkkailin merkkejä, joista ensin hieman jo alkoi ennakoimaan ruutuun menoa. Elina käskytti ja tehtiin koko ruutu – aika kivasti meni kovaa merkille ja hyvin ruutuun. Luoksetulossa ennakoi stoppia aika vahvasti, joten otettiin yksi suorana vauhdista palkaten. Z:n jäävissä ei tehnyt yhtään väärää asentoa ja oli näissä tosi tarkkana - oikein hyvä. Elina naksautti tarkkana aina jäävän osan. Kaapolla kiehui pahasti yli ja tein sen kanssa vaan hurlumhei juttuja – ruutua ja luoksetuloa ja leikkiä. Sen kanssa täytyisi jaksaa ihan ajatuksella. Ensin pitäisi antaa sen purkaa leikillä ylimääräinen tarmo, jottei ääntelisi, ja sitten olla tarkkana ja vaatia kaiken tehtävän kunnolla.

Tex teki toisella osiolla alkuun kaukot. Pitkä välimatka, joissa Elina häiriönä liikuskeli sivussa. Oli taas tosi tarkkana ja palkkasin pari yksittäistä vaihtoa kaukaa. Vähän lähempää useampi vaihto – ei ongelmaa. Ohjatun kanssa tehtiin tolppien kiertoa merkiltä. Elina kävi kävelemässä tolpat ikään kuin kapulatkin viedään ja näin tehtiin siis suuntien hakemista. Vähän vaikea hallissa kun se on niin ahdas, mutta edetään tässä nyt vielä näin kunhan päästään vielä ulos tilavalle kentälle. Muutama vauhdista palkattava nouto vielä loppuun. Teen jossain vaiheessa kartoituksen ja suunnitelman tokon suhteen, josko sen myötä oma treeni-intokin löytyisi.