Eilen illalla ajettiin Hollolan hallille. Päätin tehdä Kaapolle kisanomaisen (avo), kun en ole pitkään aikaan tehnyt niin näkee vähän missä mennään :) Tosin liikkurina oli meidän Ville eikä ketään yleisössä aiheuttamassa jännitystä.. mutta tein siis ainakin palkkaamatta, ja käskytettynä kuitenkin :)

Alkuun paikallamakuu, 3 min piilossa. Pientä piippaamista, josta oli kyllä pakko huomauttaa (piilosta äänellä). Muuten hyvä.

Välissä Lasse teki kisanomaisen Villen kanssa, jonka jälkeen menin Kaapon kanssa melko suoraan halliin. Kokonaisuutena meni hyvin - intoa oli vaan liiaksikin tauon ja joululöhöämisen jäljiltä, joka ilmeni piippaamisena ja joissain kohdissa "purkautui" myös pieniä haukahduksia, joista kyllä huomautin ja keskeytin tekemisen.. Nouto oli ihan tosi hieno - tässä ei ääntelyä, kun ollaan sitä niin paljon harkattu, ja luovutus takaisin reippaalla laukalla ja ihan suoraan eteen törmäämättä. Kaikki edestä perusasentoon siirtymiset jäi kyllä vinoon.. Tähän nyt taas supertreeniä.. Eli ei mitään ylitsepääsemätöntä.. ääntelyä oli kyllä ihan liikaa, mutta otin kyllä huomioon energian määrän, joka pursusi yli.. ilman sitä ihan ok :) Motivaation loppuminen ei siis todellakaan ole onglema - nyt vaan vähän "kurinpitoakin" niin ei ala vaatimaan lelua piippaamalla liikkeiden välissä. Kaapo kun helposti alkaa komentamaan ja haluamaan :)