Maanantaina ajeltiin Hollolan hallille toivoen, että joku muukin olisi uskaltautunut pimeälle kentälle huonoon valaistukseen treenaamaan. Ei ollut. Ei siis saatu toivomaamme käskytystä mukaan treeniin. Ehkä mun on vaan suosiolla siirryttävä sinne Rensksun halliin (yök sitä liukasta lattiaa..). Treenattiin kuitenkin sitten omineen. Kaapo teki pitkän seuraamisen, ohjattua noutoa, ruutua, Z:aa, tunnarin ja kaken vaihtoja. Merkkiä taas palkkailin erikseen ekoilla toistoilla, kummassakin; ohjatussa sekä ruudussa. Ohjattu alkaa edistymään. Nyt kapulat on jo aika oikeilla etäisyyksillä ja merkkiä on vahvistettu paljon. Sieltä se tulee...

Tex teki alkuun merkkiä sillä tasapainon haku tyylillä. On aika ihkulainen, kun niin tosissaan tarjoaa oikeaa paikkaa . Sitten tehtiin seuraamista, ruutua, noutoa (sekä hypyllä että ilman), tunnari ja kaken vaihtoja. Tunnarista molemmat koirat selviytyi hienosti. Laitoin paljon kapuloita ja Texille toisella toistolla oman ihan lähelle, melkein kiinni väärää. Otti tosi siististi ja tarkasti oman koskematta väärään.
Tiistaina iltapäivälenkin yhteydessä omalla kentällä pientä puuhaa. Ruutua molemmille. Kaapolle taas Z:an jääviä, ohjattua ja kakeja. Tex teki ruudun lisäksi liikkeestä istumisia ja noutoa. Kaket vielä loppuun ja lenkki päälle.
 
Eilen olin ajoissa Pennalassa ennen treenien vetämistä, joten kerkesin käymään lenkillä ja tekemään Texin kanssa hallin sisällä olevaa valmista rataa.  20 estettä pitkä rata meni lopuksi hienolla nollalla läpi. Radassa oli kaikki kontaktit, tämä hyvä! Puomi/putki erottelu vaikea. Menee mieluummin puomille. Otettiin erikseen putkeen menoja ilman ohjausta, eli annoin vain 'läpi' käskyn. Kun malttoi kuunnella, olikin ihan helppo juttu. Ryhmän jälkeen tein ulkokentällä toko juttusia.
 
Tex teki merkin, liikkeestä istumisia, seuruuta, luoksetuloja pysäytyksillä sekä noutoa
metallikapulalla (olin melkein unohtanut ihan kokonaan treenata noutoa metallilla). Kaapo teki pelkkää merkkiä, luoksetulon, Z:n jääviä (alkaa jo erottamaan istumisen ja seisomisen.. on ollunna vaikeaa), ohjatun noudon, sekä kaket.
Perjantaina vielä kisanomainen korkeavireellä niin on viikon tokokiintiö täynnä. Loppuun vielä mainos: