Huoh – josko nyt kerkeäisin kirjoittamaan. Kiirettä pitelee näin kotiäitinä… Aina kun aloitan kirjoittamaan, tulee keskeytys enkä saa ikinä tekstiä valmiiksi. Nyt siis yritys vol.80

Kiva täyttää tällä viikolla jo 14 viikkoa. Enkä ole paljoa kerennyt tyypistä kirjoittelemaan. Se on kyllä ihan hirmu hieno pentu. Aika paljon erilainen kuin minkä kuvan antoi ehkä videoiden ja yhden tapaamisen perusteella itsestään. Ja ihan vaan positiiviseen suuntaan erilainen. On paljon, paljon riehakkaampi. Alkuun luulin vähän rauhallisemmaksi, joten kovasti kyllä panostin sen kanssa sellaiseen riehakkuuteen leikillä ja tekemisellä. Ja sellainen se nyt on. Välillä ihan hurja. Mutta siis leikkii tosi hyvin ja tykkää leikkiä mun kanssa. Ihanaa :) On myös super-ahne, joka on myös ihanaa. Helppo treenattava näiltä osin. Ei puutu kuin loput.

kiva5.jpg

Kaikkea pientä ollaan kotona puuhasteltu – ei ehkä aina aika anna myöten kun täällä kotona on tyyppi joka vaatii huomiota hieman enemmän, mutta treenielämä ollaan saatu kyllä alulle. Naksun osti hienosti ja oppii kyllä ihan salamana uutta. Ja tarjoaa asioita kivasti. On hyvinkin yritteliäs pentu. Hallilla ollaan käyty paljon leikkimässä ja juoksentelemassa ja hypyn tarjoamisen kautta jo parin hypyn suorittaminen onnistuu. Koitan kovasti (ihan tosissaan) nyt edetä ajatuksella enkä ahdistu kaikesta mitä tulevaisuudessa pitää osata. Kaikki ajallaan. Huumorilla mennään ja kovalla asenteella.

Hirmu hieno kropan käyttäjä pentu myös on. Pinkoo ihan hurjaa vauhtia metsässä ja on jotenkin tosi jäntevä. Ei kaatuile ja hallitsee kroppansa. Mutta vähän myös itsepäinen ja ehkä liian rohkea jos nyt ei niitä niin kivoja juttuja kaivetaan. Karkaa pihasta naapurin kasvimaalle eikä kuule yhtään vaikka kiljun mitenpäin. Häviää välillä myös takametsään vetämään jäniksenpapanoita eikä ole mikään kiirus tulla luokse.. No ne ei ehkä ole niin vakava  - ehkä oppii tottelemaan :)

Vanhat tyypit on treenailleet aika vähän ja kisattukin on ilman sen kummempaa menestystä. Jokunen nolla on tainnut tulla kummallekin, mutta ne kontaktit on vaan jotenkin niin hurjan haastavat kisoissa. Josko kesäprojektina taas niitä väännetään… Turruttavaa aina näitä kontaktiongelmia edes pohtia. Syvänsyvä huokaus tähän.

Mutta mutta;  lämmintä piisaa tällä hetkellä ja kesä on kyllä ihan ovella - siistä :)

Kiva 11-12 viikkoa video