Edellinen ja viimeviikko oltiin melkein kokonaan Lappeenrannassa, joten treenit on ollut aika vähäisiä. Kahdet Juhan treenitkin on jääneet välistä. Toissaviikolla Lappeenrannassa käytiin treenimässä kerran Marikan ja Waaran kanssa LAU:n hallilla. Radalla oli paljon takaakiertoja. Kivasti meni - aika lyhyet ja napakat treenit. Muuten vaan lenkkeilyä. Viimeviikolla perjantaina käytiin Ojangossa. Vaunuissa matkustava treenikaveri oli ekaa kertaa kovasti treenejä vastaan, joten jäivät aika lyhyeksi. Palkkailin osasia pienestä radanpätkästä ne muutamat hetket kun saatiin tehtyä. Viikonloppuna myös ekat ulkotokotreenit tuossa lähikentällä. Siellä oltiin tänäänkin tekemässä jotain pientä. Ehkä tästä aktivoidutaan treenien suhteen. Yksin tehdessä tarvitsisi vaan olla hieman kovempi motivaatio tehdä, niin tulisi tehtyä kunnolla. Koitin saada Texille koepaikan, mutta varasijalle päästiin. Ajattelin tulevan kokeen pakottavan treenaamaan. Mutta sekin nyt epäonnistui.. Ehkä puuhaillaan jotain aina tuossa lähikentällä. Ja odotellaan isompaa tokokärpäsen puraisua. No worries teemalla vielä toistaiseksi mennään...

Tuuliset tokotreenit meren rannalla.                                                    IMG_20140405_065243-normal.jpg

Eilen oltiin tuurausvuorolla Niinun treeneissä Espoossa. Rata vaikutti katsomalla tosi säkkärältä ja ei niin mun lempparilta. Hyvä on tehdä tällaisia ei niin vauhdikkaitakin treenejä - vaatii aivan erilaista rytmitystä ja omaa liikkumista. Ratapiirros alla omasta päästä piirrettynä - linjat saattaa vähän heitellä :)

niinu7.4-normal.jpg

Alussa ei mitään ihmeitä. 9:lle tein ensin niisto-sokkarin, toisella kerralla valssin keppien jälkeen ja toisen siivekkeen kautta saksalaisella. 10:lle irrotus ensin vähän levähti kun jäin liikaa odottamaan paikalleni ja toisella kerralla tuli kielto. 11-12 väliin valssi.  19-21 kohtaan koitin ensin saada koiran linjan ennen 19 hyppyä suoraksi kohti 21 putkea. Helpompi oli mennä tekemään valssi 19-20 väliin, joka koitettiin toisena vaihtoehtona. Alkuun 22 putkesta tullessaan Texin linja oli huono ja levisi kohti putkea ja 10 hyppyä. Vaikea tällainen kohta jossa itse on kaukana (23 ja 24 hypyn välissä) ja silti olisi saatava koira mukaan. Kaikista paras oli etten avannut rintamasuuntaa ollenkaan keskikenttää kohti, ikäänkuin ottaisin koiraa ohjauksella mukaan. Paras oli kun oma liike ja rintamasuunta keppien suuntaisesti jo kohti 24 hyppyä. Tosi hyvin tuli koira mukaan ja kerkesin 24:n jälkeen tekemään valssin. Tässä kohdassa estevälit oli siis oikeastikin pitkät. Hyvin otti myös 23 hypyn, vaikka en ollut siinä kiinni ohjaamassa. Tämä oli ihan valaiseva kohta treenissä. Ja muutenkin oli ihan kiva treenata erilaista rataa kun Juhalla on aina tosi liikkuvat radat. Tai pitihän tässäkin liikkua, mutta oli vähän ahtaampaa. Ensi maanantaina uudestaan, kivaa!!!

Huomenna Tex menee fyssarille ja Kaapo pääsee torstaina Juhan treeniin. Ja sunnuntaina kisataan Kirkkonummella. 

IMG_20140405_065218-normal.jpg

IMG_20140405_065125-normal.jpg