Eilen vaivaannuin ajamaan Imatralle asti epiksiin. Kun ei niitä virallisia startteja raaski "uhrata" näihin testihommiin (lue: en siellä korjaa kuitenkaan). Molemmilla 1-luokan ja 2/3-luokan radat. Ekana Kaapo joka, TADAA, varasti lähdössä. Palautin ja nyt pysyi. Tätähän tultiin korjaamaan. Joo kahdeksan vuotta täyttävä koira varastaa vieläkin lähdössä, kröhhöm... 

Muuten hieno rata - teki kaikki kontaktiesteetkin hienosti kun oli kerran jo tullut sanomista. Texin kanssa menin lähtöön ehkä vähän liian vapaamuotoisesti, ja saattoi tajuta ettei ole oikea kisa. Tai ainakin se teki aivan sairaan hyvän puomin, pysähtyen alastulolle niin huolellisesti. Olin ihan yllättynyt tästä. Keinukin oli hieno ja juoksu-A meni niin kuin haluankin sen menevän... Vähän liian outoa?!

No tokaan rataan ensin Tex. Nyt menin radalle enemmän kisanomaisesti ja odoteltiin omaa vuoroa niinkuin kisoissakin (ekaan lähtöön toin suoraan halliin sisälle ja siitä radalle vapaana). Nyt puomi olikin enemmän normisettiä - stoppasi kyllä, mutta vapautti itse itsensä. Uusin koko puomi ja valssia tehdessä lähti uudestaan alastulolta... Tokavikan A:nkin loikkasi nyt tuhmasti ihan liian ylhäältä. Karjaisin takaisin ja mentiin uusiksi. Nyt meni hyvin, eikä onneksi yhtään sipsuttanutkaan. Teki ehkä hyvää päästä huomauttaamaan. Josko pisti ajattelemaan.. ??!?

Kaapo räyhäsi lähdössä. Mutta en antanut tulla ennekuin istui. Puomin meni ihan hirveellä agrella ja tuli alas ihanmiten sattuu.. Joo-o. Uusiksi meni. A oli hyvä. Kaapolla on kyllä niin eri vire noissa kisoissa. On niin eri asia treenata sitä lähtöä ja noita kontakteja kun se on "Kaapo potenssiin sata" noissa kisoissa. Voihan sitä koittaa kuumentaa tavan treeneissäkin, otanpa mietintään.. ;)

Mutta näin. Kerran mennään tällä viikolla treenaamaan ja su on kisat. Kivaa!!