Eilen Tiinan, Arjan ja Pian kanssa hollolan kentällä. Kävin ennen tänne tuloa Salpakankaan koulun kentällä tekemässä paikallamakuun. Kaksi lyhyttä pätkää, jotka meni hyvin. Kentällä oli kaksi miestä potkimassa palloa, joten oli myös hyvää häiriötä.

Hollolan kentällä paikallamakuut. Vieressä Alvin ja Senna. Ensimmäisellä kerralla Kaapo nousi istumaan.. aargh.. käveli luo ja otin uudestaan sivulle ja maahan. Nyt pysyi hyvin. Uusittuna myös hyvä. Aika tuurilla tässä vielä mennään....Otetiin myös jättöjä käskytettynä ja palkka hyvin olosta.

Omalla vuorolla aloitettiin ruudulla. Koitin ensin käydä vaan näyttämässä paikkaa ja lähetin, mutta tämä vielä vähän vaikea. Otettiin siis markkerilla ja nyt superhyvä. Sitten luoksetulo.. Tähän sain Arjalta vinkin, jota oli Jonten ohjeesta kokeillut myös Zaciin. Kaapo kun on "hieman" törmännyt luoksetulossa ja olen tähän paria juttua jo koittanut ilman hyvää tulosta, niin koitinpa tätä. Kun Kaapo törmäsi, esitin että muhun sattui ihan hirveesti. Pidin mahaa ja "huusin" aijaijaija...Kaapo hieman hätääntyi ja alkoi mielistelemään anteeksi pyytävästi.. No, palattiin takaisin ja uusi jättö. Huusin Kaapon luo ja vauhti oli jälleen kova. Olin ihan varma että taas pamahtaa ja valmistuin taas esittämään että sattuu. Jäinkin ihan huuli pyöreenä katsomaan kun Kaapo tuli ihan liki, mutta se ei hipaissutkaan muhun... WAU.. ihas supermega hyvin. Tästä juhlat ja palloa ja leikkiä. Uusittiin ja katsottiin unohtuiko homma jo kun ei sattunutkaan. Toisen kerran taas täysillä luo ja ihan loistavasti eteen eikä hipaisuakaan. Kiitos Arja kullan arvoisesta vinkistä :)

Sitten loppuun vielä ohjatun suunta. Vein itse vasemman kapulan n. 3 m sivuun ja 1 m taakse. Sitten Kaapon kanssa merkille yhdessä ja tästä lähetys. Tosi hyvä kaarto vasemalle ja kapulalle. Uusittuna myös hyvä :) Suunnitelmissa oli tehdä muutakin, mutta jätettiin tähän kun oli niin hyvä ja iloinen treeni :)

Lassen kanssa myös ruutua ja uutena juttuna idaria. Istumisen vielä autoin. Sitten luoksetulon pysäytys, joka Lassella on hyvä :) Vielä kaukkarit loppuun, jotka alkaa taas löytymään Lassen muistista :)