Helteinen agirotu viikonloppu on ohi. Huh minkä urakan teinkään.. yhteensä 11 starttia kahdessa päivässä kolmella koiralla. Mutta ihan hauskaa oli, tykkään kyllä kisata niin paljon, että ei edes tuntunut liian paljolta. Ilma oli kyllä vähän liian kuuma; niin koirille kuin ohjaajillekin. Piti myös aikamoista kiirettä eri ratojen välillä, melkein juoksin aina oman suorituksen jälkeen seuraavaan rataan tutustumiseen. Onneksi Elina oli perjantaina auttelemassa.

Ehkä helle, kiire ja liian monta rataa vaikutti liikaa keskittymiskykyyn, koska muistan yleensä kaikki radat ja mitä siellä on tapahtunut hyvinkin pitkään, mutta nyt on vähän vaikeuksia muistaa... Lyhyt kooste radoista, en nyt jaksa tarkempia speksejä alkaa rustaamaan:
 
Perjantai alkoi Kodan radalla, eli medi-1. Rata oli mun mielestä ihan haastava ykkösten rata, ei menty vaan pelkästään suoraan. Vitonen keinun ohittamisesta ja kepit aloitettiin uusiksi, siitä toinen vitonen. Kympillä sijoituttiin neljänsiksi. Sitten Lilon medi-2 luokka. Lilo teki lentokeinun, mihin en ollut yhtään varautunut. Vähän ote herpaantui ja pääsi kiertämään yhden hypyn väärinpäin.. tulos siis HYL. Kaapon eka radalla oli pöytä, josta onneksi suoriuduttiin. Tehtiin hyvää rataa melko loppuun asti, mutta ihan pieneksi hetkeksi melkein unohdin radan ja päästin Kaapon hyppäämään hypyn väärältä puolelta. Näin jo että lähti kiertämään ja vasta siinä vaiheessa tajusin, että hitto tätä ei mentykään näin.. Tulos siis HYL. Super positiivista oli, että Kaapo teki ihan loistavat kontaktit (kaikki kolme), just sellaiset kun haluan sen tekevän.
 
Toisella kierroksella Kodalle HYL, samoin Lilolle, jonka kanssa päästiin nollalla melkein loppuun, mutta irtosi harmillisesti loppusuoran kaarteelta lähtöhypylle. Kaapo teki tosi hyvän radan, mutta pudotti yhden riman.
 
Lauantai aamuna Lilolle taas HYL - karkasi radalta etsimään Elinaa.. Kodan kanssa myös HYL ja se possuili kontaktit. Kaapolle taas tosi hyvä rata, mutta jälleen yksi rima alas. Aika oli onneksi hyvä ja kun nollia ei tullut niin paljon, päästiin vitosella open-SM finaaliradalle. Hienoa! Se rata olikin vaan meidän huonoin, helle oli jo pehmittänyt pään. Illalla vielä viimeinen agirata, jolta nolla ja sijoitus 4. Muutama aika tosi iso kaarros, mutta sain kasattua itseni ja jatkettua. Oikein hyvä v.loppu, vaikka nollia ei enemmän tullutkaan. Kaapon kanssa oli kiva mennä ja tehtiin kuitenkin neljä oikein hyvää rataa.