Tänään oltiikin koko porukka Asikkalan maneesilla agi-kisoissa. Lasse meni kakkos/kolmos-luokan ja ykkösen. Uskaltauduin myös ilmoittamaan Kaapon jo ihka ensimmäisiin kisoihin, hui!

Lasse meni molemmat radat tosi innokkaana ja ihan ok vauhdilla. Kakkos-kolmoset oli melko vaativat ja jostain systä molemmat putket imi Lassenkin sisään väärästä päästä. En ollut varautunut kun eihän Lasse yleensä omia mene.. no ei haitannut yhtään.. meni muutoin hyvin.

Ja Kaapon vuorolla.. Ensimmäisinä esteinä oli hyppy ja muuri, joiden jälkeen pitkä hyppysuora putkeen. Alkuun Kaapo ei tainnut edes tajuta olevansa agilityradalla kun söhläsi nämä hypyt, mutta ekan putken jälkeen silmiin syttyi into että jes nyt mennään kovaa. Kaapo irtosi tosi tosi hyvin molemmilla hyppysuorilla ja olin tosi tyytyväinen sen menoon. Yhden hypyn kaarella se taisi mennä alta Nauru, mutta eihän me olla edes paljon noita 50:ä hypitty. Viimeisenä oli A, pituus ja hyppy, jonne irtosi myös loistavasti. Erittäin tyytyväinen olen ja Ville sanoi katsomosta katsottuna, että meno näytti tosi hyvältä ja vauhdikkaalta. Jes.. uusia kisoja (siis epiksiä) odottamaan!!