Puolisen tuntia oli aikaa eilen Pennalassa treenailla. Lämppälenkin jälkeen muokkasin hieman oman treeniryhmäni rataa, jonka pohja oli tiistailta vielä suunnilleen jäljellä. Korvasin esteitä keinulla ja A:lla, joten sain kaikki kontaktit treeniin. Kaapo aloitti. Ekan keinun tuli läpi, ei siis malttanut odottaa vapautusta. Tämä jälkeen kuitenkin joka kerta hyvä, samoin puomi ja A hyvät, joka kerta. Puomi/putki erottelu toimii. Ei virhettä kertaakaan.  Ylösnousu oli piilotettu kahden putkensuun väliin. Ensin mentiin putkeen ja parin esteen kautta sama kohta, mutta puomille. Osaa siis tämän(kin)! Rimat oli 65, taisi pudottaa ehkä yhden. Treenasin ensin palaset palkaten, ja loppuun koko rata, olikohan 29 estettä. Kaapo rokkaa!!

Texille sama, ensin palaset ja loppuun kokonaisuus. Kyllä se Texin rokkaa. Puomi/putki häsmäkässä ei yhtään virhettä. Sekin osaa! A:lla tein nyt paljon kisanomaisia suorituksia, eli en palaillut kehumaa ja ottanut uusiksi, vaan odotin selvä pysähdyksen alastulolla, josta vapautus liikkeessä. Tällä tyylillä ei tullut yhtään kertaa läpi. Jos vapauttaisin liian nopeasti, näitä läpivirheitä varmasti sattuisi, mutta nyt jätin selkeän mielikuva, että pysähdyttävä on. Oikein tyytyväinen. Koitankin nyt tehdä kontakteja enemmän kisanomaisesti, että kontrasti kisoihin ja treeneihin ei ole niin ilmiselvä.
Puomi meni nurkkaa kohti, jonka takia joka kerta vähän hidasti jo alastulo osuudella. Tätä olis palkkailtava.  Kun edessä on tilaa ei hiippailua ole. Mutta kun meidän hallissa puomi eteen ei vaan saa tilaa…

No siis mutta; loistava treeni ja loistava mieli. I  heart Aglity, niin se vaan on