Viikonloppuna Villen vanhempien mökillä ja omallakin. Eilen ajettiin takaisin Lahteen ja viikonloppuna taas olisi suuntana Luumäki ja mökki. Eilen paineltiin jo Hollola kentälle tokoilun pariin. Kokeet lähenee pian ja pitäisi vissiin olla jotain valmista siellä esittää ?!? Nyt tarvisi treenata paljon vielä palkattomuuutta ja muutoinkin kisanomaista. Mutta en nyt apua taida keretä treenaamaan kertaakaan kunnolla muiden seuralaisten kanssa, kun on näitä lomakuvioita. No täytyy varmaan etsiä mökin läheltä joku kenttä ja ottaa Ville liikkuroimaan. Tuntuu vähän epäreilulta lähteä kokeeseen kertaakaan kokeenomaista tekemättä. En oikein tiedä miksi varon tekemästä palkatta treeneissä?!??

Mökillä:

Kaapo kanssa eile tehtiin seuruuta ja edisti taas sen verran, että laitoin hihnaan ja huomautin aina kun ajautui eteen. Parani. Ruutu oli aika hyvä, vähän eteenhän se kyllä jää mutta mutta.. Metalli oli hyvä, samoin kaukot taas kun niitä on nyt kotona jumpattu. Kaapo oli niin intoa täynnä. Juoksenteli lelun kanssa omineen kentällä ympyrää sen seitsemän kertaa. Hauska tapaus

 

Veljekset lähdössä harppuunakalastamaan:

ja nämä veljekset jäi laiturille katselemaan:

 

Tex teki kaikki avo luokan jutut. Vaikutti kuitenkin vähän väsyneeltä ja oli vähän nihkeä. Teki kyllä kaiken ja ihan onnistuneesti. Ekaa kertaa koitin myös luoksetulon stoppia ihan liikkeenomaisesti. Onnistui! Muissa ei nyt kauheasti huomautettavaa - noudon luovutus on vieläkin hidas, vaikka ollaan saatu lelun kanssa luovutuksesta jo kiva ja nopea leikki. Treeni jatkukoon tälläkin saralla. Loppun piti tehdä hallissa vähän keppikulmia, mutta kepit oli menneet rikki.. Tehtiin vähän ohjausjuttusia. Päällejuoksuissa kaksi peräkkäin ja palkkasin useamman toiston - aika hyviä. Tämä on meille kyllä vaikein juttu, tulee helposti hypyn ohi mun liikkeen mukana. Loppuun lenkki pururadalla.

Lasse mökillä:

Loppulomalla olisi kahdet agilityn epikset; Kouvolassa ja Lappeenrannassa. Sinne Texin kanssa treenaamaan kisaamista ja Kaapon kanssa kontakteja. Ja kohtahan olisi aloitettava Kaapon kanssa taas kisaamaan. Tällä kaudella vaan varmistan, että voin luottaa sen kontakteihin.