Eilen pitkästä aikaa ringin treenit. On ollut nyt niin paljon juoksemista Lappeenrannassa ja kaikkea muuta häähössötystä, että on jäänyt treenaaminen tosi vähille. Oli tosi kiva niin Kaaposta kuin mustakin päästä tottistelemaan.

Paikalla olot i + m ryhmässä: Tosi hyvin pysyi molemmissa. Hieman oli levottoman oloinen kun muut käveli ulos hallista ja samoin kun muut tulivat takaisin. Maassa olossa pientä piippausta josta huomauttelin "kröhöm" äänellä. Annettiin maahan käskyt yksi kerralaan ja Kaapohan painoi maahan vieressä olevan Tiinan käskystä. Tajusin, että tätä ei olla kyllä harjoiteltu yhtään, joten täytyypä ensi kerralaa alkaa harjoittelemaan tätäkin. Muutoi olin tyytyväinen.

Seuraamista: Otettiin ihan vaan suoraa kävelypätkää. Laitoin solmunarun vasemmalle olkapäälle seuraamisen ajaksi ja koitin olla mahdollisimman passiivinen ilman pieniä "hyvä" kuiskauskäskyjä, joita välillä annan huomaamattanikin. Tosi kivasti seurasi eikä lelu aiheuttanut poikittamista. Hyvä Kaapo!  Otetiin erikseen kääntymisiä namilla avustaen. Täytyypä muistaa otta paljon myös käännöksiä oikealle, kun tehdään vasempia enemmän niin Kaapo alkaa ennakoimaan käännöksiä aika vahvastikin. Muutoin oikein hyvä.

Liikkeestä m + s: Näissä muutama molempia, ihan kivasti ja nopeasti pysähtyy.

Luoksetulo: Tiina käskytti. Varasti ihan vähän, mutta ei Tiinan 'käskystä' vaan kun itse annan tänne käskyn ja vetäsen ennen sitä ilmaa (kuulostaa hassulta), niin siitä. Palkkasin vauhdista ja otin erikseen lyhyemmältä matkalta eteen tuloja. Näitäkin käskytyksellä. Oikein hyviä jo!! Erikseen myös sivulletuloja edestä.

Ruutu ja merkki: Markkerilla erikseen, ensin ruutu. Menee tosi kivasti ja jää markkerille seisomaan molemmissa.

Kaket: Melko läheltä i+m+i. Tosi hyvät. Näytin myös miten ollaan alettu harjoittelemaan istumasta seisomaan ja ihan oikein kuulemma edistytään. Aloitin siis nostamalla kädellä Kaapoa mahasta kun ei ota siitä häiriötä. Osasi nyt jo ilman kädellä auttamista. Hieno poika Kaapo!

Olipa iloinen treeni. Jäi tosi hyvä mieli ja Kaapo oli tosi innokkas. Ainoa minkä huomasin niin kun otan erikseen sivulle tuloja iman mitään muuta liikkettä niin ei uskalla tulla ihan kiinni sivulle. Olen varmaana astunut sen tassulle tai jotain, koska oli vähän varovainen. Täytyypä katsastaa vielä tänään, että mikä siinä nyt mättää.

Lassen kanssa tehtiin aloluokka Reijan käskyttäessä. Oli ihan super innokas ja sujui ihan ok. Seuraaminenkaan ei ole enä niin  edessä ja koittaa kokoajan korjailla paikkaa. Hyvä myös Lasse!!