Hui miten kylmää.... -18.. Mutta ihanaa kun on lunta ja päivällä paistaa aurinko.. on niin kivan näköistä :) Viimeviikolla käytiin torstaina vähän tokoilemassa molempien poikien kanssa.. en kyllä yhtään enää muista mitä tehtiin. Perjantaina oli työpaikan pikkujoulupäivä - siis koko päivä - ja kävin kiireisesti päiväohjelman jälkeen, kun muut painoi saunaan, käyttämässä poikia Pennalassa; juoksutin metsässä ja tein vähän agilityä hallissa.. sain vähän puhtia pois niin raaskin taas jättää ne keskenään illaksi.

Lauantaina ajettiin Lappeenrantaan ja siellä menikin huilatessa :) Ja nyt paukkuu niin kova pakkanen, että treenaamaan ei uskalla... Kaapo on jo ihan kyllästynyt (kaksi kokonaista päivää tekemättä mitään) ja riehuu sisällä :) Hassu poika

Eilen kun käytiin vähän pitempi lenkki, niin Kaapo jo nosteli välillä tassuja ilmaan ja kinkkasi kolmella jalalla kun meinasi pohjat jäätyä.. voivoi.. Mutta heti kun löytyi keppi niin paleleminen unohtui :) Tänään tuli postissa kauan odotettu Obtracin paksu fleece takki - oli just oikean kokoinen ja tosi hyvän mallinen. Lämmittää kyllä koko koiraa. Tarvisin autoon jonkun lämpimän "odottelu" takin - kuori / toppatakki on vähän turha autoon kun siellä ei tuule eikä sada ja kova kuori ei ole niin hyvin vartalon mukainen - tää oli just hyvä :)

Toivottavasti huomenna jo uskaltaisi lähteä vähän treenailemaan :)