Keskiviikkona Ville lähti mukaan aksaamaan Ojankoon. Tein taas 25 estettä pitkän radan, joka oli vähän haastavampi kuin viimeksi. Ville koitti ensin mennä Texillä, mutta oli vähän vaikeeta.. Heti kun rata mutkittuu ja ansaesteitä on tarjolla, niin Tex ei pysy sillä ollenkaan käsissä. Sille pitää tehdä ohjaukset niin paljon aikaisemmin kuin Kaapolle, eikä se anna anteeksi yhtään myöhässä olevia ohjeita. Menin sitten Texin kanssa ja kulki kivasti. Kaapolla ja Villelläkin kulki, kunhan vähän hiottiin ensin vaikeita kohtia. Puomi oli Texillä nyt aivan mielettömän hyvä, meni ihan kunnolla kovaa vauhtia loppuun asti. Tykkäsin!

        

          rata3-normal.jpg

Eilen oli tokon vuoro, ajeltiin taas Ojankoon. Päätin tehdä EVL:n liikkeet läpi kokonaisuuksina. Palkkasin yhdellä namilla liikkeiden välit kehujen kera ja puolessa välissä lelupalkka ja vuoronvaihto. Kokonaisuus ei ole kyllä kummallakaan täysin paketissa, mutta tähän väliin oli hyvä tehdä tilannekatsaus.

Kaapon seuruu oli hyvää. Z:ssa ei ollut ollenkaan kuulolla ja seisoi ekan jäävän kun piti istua. Otin tämän alusta ja nyt ok, kaikki jäävät oikein. Luoksetulossa Kaapolla on ärsyttävä tapa nostaa kyynäriä ilmaan kun kävelen pois. Nosti nytkin kun vilkaisin olan yli – heti painui nopeasti maahan hyvinkin tietäen ettei saisi nousta. Stoppi oli hyvä, maahanmeno valui ihan liikaa. Loppuosa oli OK. Ruudun merkille menossa haukahti. Eikä löytänyt ruutua.. meni ihan väärään kulmaukseen. Uusittuna lähti taas kaartamaan väärään suuntaan, mutta hokasikin ruudun ja meni sinne. Sivusta tosin, mutta silti ruutu löytyi. Loppuosa hyvä.

Texin seuruu ihan OK. Istumiset sillä on jähmeät kun tulee liike seis. Jätti pari jopa istumatta. Muuten oli aika kivan tuntuista. Z:n teki oikein hienosti, kaikki jäävät oikein. Luoksetulossa stoppi hyvä. Ehkä hiippasi pari askelta stopin jälkeen – tähän siis täsmennystä. Maahanmenoon reagoi hyvin iskemällä jarrut kiinni, mutta jäi seisomaan. Tää on sille vaikee jostain syystä. Tai ehkä siksi että olen tehnyt näitä stoppaamisia niin vähän.. kun musta tuntuu että heti luoksetulon vauhti kärsii. Ruutu oli hyvä - meni merkille kovaa ja ruutuunkin hienosti. Loppuosakin siisti. Kiva!

Toisen osion alkuun ohjattu. Vähän kökköä tehdä yksin, kun vien ensin kapulat itse koiran istuessa omineen.. Mutta Kaapo teki hyvän ohjatun. Kapulalle se menee vähän rumasti, mutta tämä suoritus sille hyvä. Tunnari myös kökköä tehdä itse, mutta grillipihdeillä onnistuu tämäkin. Oikein hyvällä maltilla kapuloille ja ok palautus. Sylkäisi vaan edessä kapulan pois jo omineen. Metalli lensi niin sivuun, että jouduin vähän auttamaan kädellä jotta tuli hypyn kautta takaisin. Muuten OK. Kaket hyvät Kaapoksi.

Tex jäi ohjatussa kapulohin kiinni.. ei voinut mennä merkille vaan jäi tuijottamaan kapuloita. Otin pois ja tein merkin vähän hetsaten. Nyt oli parempi. Lähetys vasemmalle, jonne lähti vähän epävarmana ja vilkaisi alussa keskikapulaa. Nosto siististi takaa ja palautuskin ok vauhdilla. Tunnari oli hyvä. Palautus tuli vaan ravilla, mutta muuten siisti. Samoin metalli oli oikein hyvä, meni kovaa ja palautti kovaa.. jei! Kaket oli tosi siistit ja napakat. Vähän Tex loppuliikkeessä jo lämpimän ilmankin takia hyytyi. Ei vastannut kehuihin lopussa enää niin hyvin, mutta teki silti kaiken suht hyvällä draivilla. Tästä vaan sitten hiomaan tarkempia suorituksia. 

Kuva: Sirpa SaariIMG_5016-normal.jpg