Maanantaina Kaapo pääsi tuuraamaan Texiä Niinun treeniin. Kaapon kanssa treenaaminen on vaan aina välillä vähän turhan tuntuista - tai no ei turhan, mutta jotenkin sillä ei ole samaa draivia kuin kisoissa. Siellä se on paljon hullumpi ja saan sen kanssa niin hyvän "taisto" fiiliksen. Ehkä myös su kisat vähän painoi molempien jaloissa, mutta vähän oli nihkeätä meno. Eikä meille myöskään sovi pieni tekeminen, eli pientä vääntöä pienillä esteväliellä. No tulipahan treenattua. Ja sain Niinulta vinkkiä puomin ylösmenoon - täytyy alkaa muistamaan treenata tätä.

Muutoin huilattiin koko viikko. Eli vain lenkkeilyä. Tex ei ontunut enää sunnuntain jälkeen ja tarkemmalla jalan tutkimisella huomasin, että kannuskynsi olikin haljennut pituussuunnassa. Eli on ottanut johonkin kiinni ja revähtänyt, kun oli niin arka silloin sunnuntaina. Mutta pääasia että vaiva oli niin pieni eikä mitään suurta olllut rikki, huoh!

Sunnuntaina ajeltiin Lappeenrannasta pääsiäisen vietosta Mikkeliin kisaamaan. Aamun aikainen herätys ei auta parhaiten kisavireen saamiseen - eka radalla olin vähän nuokuksissa ja asenne puuttui. Kaapo sai puomilta alasmenovitosen, vaikka musta se osui. Mene ja tiedä? En myöskään osannut ohjata kepeille ja sössittiin tässä useamman kerran.. Toka radalla taistelu päälle ja tältä nolla sekä voitto! Superia. Ja niin helpon tuntuista. Hyppyrata vielä loppuun ja tältäkin nolla - ei niin sujuva kuin edellinen agirata, mutta tällä saatiin Kaapollekin tuplanolla kasaan.

Texin kanssa kisa meni ihan penkin alle. Jotenkin mua  vaivasi se tassu ihan hirveesti, vaikka oli kyllä ihan kunnnossa eikä enää aristanut. Mutta kun ei oltu treenattu kertaakaan ontumisen jälkeen niin, että olisin nähnyt sen olevan ok treenaamisesta huolimatta, niin se painoi. Olin ylivarovainen ja kyttäsin koiraa koko ajan. Texkin ahdistui tästä ja meni hitaasti ja kysellen. Pöh - ärsyttää ihan sikana näin jälkikäteen. Ei ollut reilua koiralle ohjata puoliteholla ja olla huono. No unohdetaan tämän ja seuraava kisa taas asenteella. Ja pääasia että tassu on ok!