Olipa kiva viikonloppu. Ihanan keväiset ulkoiluilmat ja saatiin treenattuakin ihan kunnolla ja tosi kivoja treenejä. Tässä nyt kerralla lyhennetty kooste viikonlopusta, kun kotona ei toimi vielä netti niin ei saa samantien kirjoitettua..

Perjantai iltana Hollolan hallilla tokoilemassa. Kaapon kanssa seuraamista, jossa kontakti hieman katkeili, pitäisi muistaa aina välillä palkkailla lyhyistä pätkistä eikä vaan koko aja edetä ja vaatia jo pitkiä seuraamisia. Toki niitäkin, mutta välillä helpotusta niin pysyy into ja mielenkiinto. Luoksetuloja, eteen ja toinen kerta pallopalkalla kovasta vauhdista. Eteentuloon täytyy tosiaan keksiä jotain. Toimii läheltä, mutta pitkältä matkalta himmaa pari metriä ennen ja melkein pysähtyy..   Vielä tunnari, joka oli tosi hyvä. Nyt ekaa kertaa en vienyt itse vaan Tiina. Toisessa osassa vielä ruutua, joa hyvä jo pitkältäkin matkalta. Tässä täytyy nyt edetä jo kun sujuu jo niin hyvin ihan vaan lähetyksenä.

Launataiaamuna collieiden vuorolla Renkomäessä. Kaapolla seuraamista, sivulle tuloja, merkki sekä kapulan pitoa. Nämä kaikki ihan ok, seuraaminen ei niin kovin hyvä.. en muistanut palkata tarpeeksi usein. Vielä hyppy ja merkkiä. Lasselle seraamista, liikkeestä maahan ja seiso sekä avo luokan luoksetulo, joka ihan sika hyvä :)

Lauantai-iltana  vielä Pennalassa agilhallilla. Kaapon kanssa kujakeppejä, jotka hyät. Irtoaa sinne jo tosi kaukaa ja osaa hakea mistä kulmasta vaan. Näissä tekisi jo mieli edetä, mutta kun verkot on niin vahvasti nippusiteillä kiinni kepeissä niin en viitsi niitä irrotella.. Puomi, joka myös tosi hyvä. Myös rengasta otettiin paljon, jat tämäkin jo sujuu :)

Ja vielä.... Sunnuntaina Renkomäen sisähallissa. Menin avaamaan ovia jo viideltä ja kun ketään muita ei tullut treenailin omineen. Kaapon kanssa ihan tosi hyvän tuntuinen treeni. Oltiin molemmat tosi iloisia ja Kaapo oli tosi täpäkkä. Otettiin aika paljon kaikkea.. Seuraaminen, tällä kertaa palkkailin melko usein ja heti toimi paremmin.. intoa oli enemmän.. Idarin pysymiset, kaikki superhyvin, ruutu, hyvin, hyppy, myös ihan tosi hyvä, kaukkarit; muutaman metrin päästä i + m vaihdot ja läheltä mukaan myös seiso. Nyt otettiin myös paljon treeniä noutokapulan kanssa ja varsinkin pitämisessä. Huomasin, että parempi palkka pitämiseen on itse kapulan heitto uudestaan Kaapolle,  kun se tykkä sitä niin mielellään tuoda. Namin kanssa helposti sylkäisee kapulan liian aikaisin, mutta näin saatiin aika hyvin jo pysymään suussa. Kiva juttu :)

Loppuun vielä otin Lassenkin mukaan ja tehtiin paikalla makuu harjoituksia, muutaman kerran reuílu kaksi minuuttia. Yhden kerran lyhyempi istuminen. Nämä onnistui hyvin..kun oli oma porukka :)