Eilen aamulla tehtiin Hollolan hallille taas rata Elinalle ja Lasselle. Joka kerran Lasse teki varman ja puhtaan radan, mutta kerta kerralta vauhti hiipui paljon. Mutta hyvin onnistui muutoin ja Lassesta oli niin kiva päästä tekemään kunnolla taas koko rataa :) Kaapon kanssa vaan leikittiin ulkokentällä ja Kaapo oli tosi innokkaalla tuulella. Leikin ohessa pari kertaa liikkeestä m ja s. Molemmat hyvin. Mutta keskityttiin enemmän riepomaan solmunarua :)

Illalla Kaapon agitreenit. Pieni radanpätkä, jossa meille vaikea (tai minulle vaikea) takaakierto. Muuten meni tosi hyvin. Keppejä sekä A.

Tänään iltapäivällä Pian, Arjan, Marian ja Markon kanssa löytyn kentällä tokoilemassa. Paikalla makuu ryhmässä ja erikseen yksinään kun Marko potki lelupalloa Kaapon vieressä ja ympärillä.  Ihan hyvin Kaapo pysyi, kerran taisi nousta. Sitten seuraamista Alvinin kanssa yhtäaikaa kentällä - eli häiriötä. Tämä ei ole Kaapolle niin kovin vaikeaa. Kaapo oli vaan tosi väsyneellä tuulella. Oli vähän löysän oloinen joten ei tehty enempää, leikittiin vaan vähän ja pari eteentuloa :)

Hyvää vappua !!!!