Aamulla mentiin heti ysin jälkeen Pennalan hallille harkkailemaan agilityä. Kaapolla harjoiteltiin puomia pentupuomilla ja puomin päissä oli putket kaarella ja pari hyppyä välissä. Kontaktit tosi hyviä ja itsenäisiä. Jäin paljon taakse ja Kaapo juoksi silti puomin reippaasti ja pysähtyi itse kontaktille läppäämään tassut markkerille. Edes putket ei imenyt niin paljon, että kontakti olisi unohtunut. Oikein hyvä!!

Sitten pieni radanpätkä, jossa mukana muuri, okseri, putken pimeä suu, takaa kierto ja A. Meni ihan todella hyvin ja ennen kaikkea olin tyytyväinen omaan ohjaamiseen. En hosunut enkä kiirehtinyt liikaa ja rata onnistui loistavasti. Hyvä Kaapo!!

Rata:

Käytiin koko poppoo metsässä lenkillä. Ihan super ihanan ilma, aurinko paistoi ja kirpsakka pakkanen :)

Illalla Kaapon kanssa Ringin treenit Renkomäessä:

Takapään käyttöä: Käännöksiä vasemmalle ja täyskäännöksiä vasemman kautta. Muutama tosi hyvä ja yritys on kyllä kova saada se peppu tulemaan mukana. Näihin olen nyt tosi tyytyväinen vaikkei vielä harjoituksen vähyydestä ihan oikean näköisesti mene, mutta yrittäminen on niin kova että kun vaan treenataan niin saadaan kuntoon.

Kaukkarit: Läheltä tekniikka harjoitusta. Kysyin taas muiden mielipidettä ja ihan hyvännäköiset ja oikeat siirtymiset on. Näitä vaan paljon läheltä ja huomio, että palkkaa vaan täysin oikeasta siirtymisestä.

Luoksetulon pysäytyksiä: Heitin namin ja kutsuin luo ja pysäytin. Vielä käsi ja ääni avulla. Hyviä pysähdyksiä. Täytyypä koittaa alkaa vähentämään apuja.

Hyppy: Hyppy sujui tällä kertaa hyvin!

Tunnari: Viisi vierasta ympyrässä. Vein itse oma. Ensimmäistä taisi koskettaa suulla, jonka jälkeen haisteli tosi tarkasti kaikki muut suu kiinni, eli ei koskenut niihin, ja nappasi oman kun osui viimesenä kohdalle. Ihan tosi hyvin! Arja kommentoi ettei kannata olla huolissaan vaikka ekaa hieman koskettikin, teki kuitenkin töitä ihan kunnolla. Kaapo teki tunnarin nyt vähän rauhallisemmin eikä mennyt paikallekkaan niin kovaa ja malttoi haistella paremmin. Loistavasti!! :)

Paikalla olo: Tein kerran Kaapon ollessa yksin ja toisella kertaa vieressä oli Edi. Ihan ok, mutta hieman levottoman oloinen kyllä oli. Tahtoisin, että Kaapo olisi varman oloinen eikä piippaisi yhtään. Näin ei kisoissa tuntuisi 2 min 2 tunnilta ja voisi itsekkin olla rentoutuneempi kun saisi tämän hieman varmemmaksi.. treeniä treeniä..

Muutoin Kaapo oli taas tosi iloisen oloinen ja teki hyvin hommia. Kiva mieli jäi koko viikonlopun treeneistä:)