Eilen nähtiin Pian, Tiinan, Marian, Arjan ja Ellan kanssa Salpakankaan koulun kentällä. Kentällä oli samaan aikaan pikkupoikia pelaamassa jalkapalloa, ajamassa pyörillä ja soittamassa vappupillejä: olikin kunnon häiriö.

Alkuun paikalla makuu ryhmässä. Kaapo luuli varmaan Arjan Morrista meidän Lasseksi ja sillä meni pasmat ihan sekaisin. Kaapolla oli hirmu hinku Morrista katsomaan ja vinukui ja häselsi.. Sain kuitenkin menemään maahan rivissä, mutta jäin melko eteen Kaapoa vahtimaan. Paikalla makuu tosi levoton, vinkui ja pyöritti päätä ja haisteli ilmaa.. ei kovin hyvä..

Sitten jäätiin heti kentälle tekemään, mutta Kaapolla oli nyt mielenkiinto ihan jossain muussa.. en saanut siihen mitään kontaktia, eikä Kaapo kuunnellut yhtään mitä sanoin. Muiden hyvästä neuvosta vein Kaapon mitään sille sanomatta takaisin autoon ja otin Lassen tekemään. Jätin luukun auki ja Kaapon katsomaan kun Lassen kanssa treenattiin ja kehuin Lassea tosi paljon. Kaapolle tulikin jo "hätä" autossa ja haukkui ja vinkui kentälle. Vein Lassen ja toin Kaapon heti kentälle mitään sille sanomatta ja alettiin hommiin. Jo oli toinen ääni kellossa.. Mustasukkaisuus on kyllä tehokasta :)

Tehtiin seuraamista käskytettynä, merkki, luoksetulo käskytettynä, kaukkarit sekä noutoa. Nyt työmotivaatio tosi hyvä eikä ottanut riehuvista pikkupojista mitään häiriötä :)

Arjan kuvia treeneistä, kiitos kuvaamisesta :)