Lauantaina pidettiin collieyhdistyksen kanssa tokokokeet. Osallistuttiin Kaapon kanssa alokas luokkaan. Tuomarina toimi Harri Laisi.

Paikalla makuu onnistui nyt muutoin, mutta jouduin antamaan kaksi maahan käskyä.. tai Pian huomasi että annoin kolme, mutta en itse sitä tajunnut.. jännityksestä tai jostain :) No saatiin siis vain 6, mutta olin hyvin onnellinen, että Kaapo pysyi maassa eikä edes meinannut nousta. Loppu ei mennyt niin hyvin.. pientä hiomista tarvitaan vielä eikä tekeminen ollut Kaapon normi tekemistä ollenkaan. Tai oli varmaan kisajännityksellä varustettuna. Kokonaistulos siis 149,5 eikä siis vieläkään ykköstulosta.. harmi..

Tänä aamuna ajettiin sitten Haminaan juoksentelemaan molempien poikien kanssa kaksi agirata starttia. Radat oli melko vaikeita ykkösluokan radoiksi - varsinkin jälkimmäinen. Ekalla radalla molemmille kyllä tulos, mutta ei nollia. Kaapo meni kepeille liian kovaa ja toiseen väliin. Myös virhe puomilla ja peräti kaksi rimaa putosi, joka on tosi harvinaista Kaapolle. Oma ohjaaminen saattoi olla liian hätäistä. Lasselle virhe myös rimasta ja kepeiltä.

Toisella radalla Lasselle nollarata ja luokan voitto :) Hieno Lasse :) Aikaakin jäi 3 sek. alle ihanneajan.. :) Lasse siis tykitti :) :) Kaapolle valitettava hylky väärästä esteestä. Jäin liikaa jälkeen ja kun lähdin kiertämään edellisen esteen siivekettä ja pyysin Kaapoa hyppäämään edessä olevan hypyn, niin Kaapo meni hypyn johon oma vartaloni näytti.. Kepit meni tosin nyt hyvin ja vauhtia oli ihan superisti. Kiitos Pialle matkaseurasta. Molemmilla pojilla siis kaksi nollaa ja ehkä sitten seuraavissa kisoissa mennään kakkosiin.. tai ainakin yritetään :)

1249232640_img-d41d8cd98f00b204e9800998e