Kivaa kun ei ole pakkasta niin pääsee ulos puuhailemaan. Eilen ajettiin heti töiden jälkeen Hollolan hallille; treenilistalla oli puomi, keinu ja kepit. Alkuun lämppälenkki ja pojat juoksenteli rallia ympäri hallia kun keräsin tarvittavat esteet keskelle.

 Alkuun Texin puomi. Mentiin jo isoa puomia – muistutin kerran alkuun pelkän alastulon niin, että Tex hyppää alastulolle sivusta. Sitten koko puomi. Alkuun on pakko treenata niin, että jään itse taakse – eli lähetän Texin puomille ja tulen itse vasta perästä. En uskalla vielä vedättää yhtään, että keskittyy huolella askeliinsa. Juoksee kyllä kertaakaan mua katsomatta ja himmamatta 2on 2off asentoon alastulolle. Vapautus mun juostua ohi ’jes’ käskyllä. Wau – toivottavasti puomi pysyy aina tuollaisena – olen siihen niiiin tyytyväinen. Paljon on vielä opittavaa; oma juoksu mukana/ edellä , sivuetäsiyys ym. ym. Mutta nyt otin ehkä n. 4 toistoa ja kaikki yhtä mageesti!
Sitten Kaapo. Kaapo ei osaa mennä alas asti, jos jään itse kunnolla jälkeen. Jää seistä toljottamaan alastulolle (kontaktille kuitenkin) ja kun en sano mitään, läppää tassut maahan. Mun edetessä vierellä/edessä se osaa paikan hyvin eikä juurikaan himmaile ennen stoppia. Eli ihan jees kuitenkin .
Toisella osiolla ensin kepit Texille; alkuun vielä ihan selkeä kuja ja paljon erilaisia avokulmia. Hienosti haki – alussa kun on apuna kaksi pleksi ohjuria. Pitäisi varmaan alkaa välillä jättämään ohjureita pois, ettei totu niihin liikaa. Kerran tehtiin ihan kapealla kujalla. Sitten keinu – alkuun pari loppuosaa eli pidin keinun päätä ilmassa ja Tex hyppäsi sivusta ”touchaamaan”. Tää on siitä kivaa – rämäpää tykkää kun rämisee… Sitten koko keinu – jätin odottamaan ja menin itse keinuun loppuun hieman himmaamaan ja naksauttamaan hyvästä alastulosta. Näin tehtynä juoksi hyvin keinun päähän asti eikä hidastanut keinun keskellä. Vikalla toistolla en juurikaan himmannut laskua, olin vaan vieressä varmistamassa.
Kaapon keinu on myös ihan ok, se kyllä vähän himmaa keskellä ja vasta sen jälkeen etenee loppuun, mutta silti se tekee sen ihan nopeesti. Kepeille myös paljon eri avokulmia, ohjurit oli myös eka välissä apuna.