Näin käy kun ei kirjoittele useammin. En yhtään muista mitä on tehty ja milloin, mutta ainakin yhdet agitreenit Ojangossa, jossa taas tehtiin rata kolmesta putkesta ja ehkä kuudesta hypystä. Muistissa on että Tex teki monta kertaa sitä, mikä sille on vaikeaa, eli ei suorita mun merkkaamaa estettä kun lähden jo liikkeelle. Useammassa kohdassa jätti esteen suorittamatta ja tuli liikkeen mukaan. No mikäs - palkkailin näitä aika paljon ja sillähän ne sujui. Tämä pitäisi olla meidän treenilistalla 4ever! Kaapo kun ei suinkaan tee näin niin peräkkäin kun ohjailee niin on vaikeeta.. Olevinaan...

Yksi arkipäivä, en muista mikä, olin oman seuran järkkäämässä Christan tokokoulutuksessa ihan vaan kuuntelemassa. Taas viisaita juttuja jotka jo olevinaan tietää, mutta ne ei jää kalloon. Tästä intoutuneena taas vähän ollaan myös itse tokoiltu kotikentällä. Olisi vaan varattava niitä koepaikkoja niin tulisi tehtyä ihan oikeesti tosissaan.  Moneskohan kerta kun näin totean.. Texin kanssa olenkin jo koittanut treenailla palkkaamattomuutta ja tehdä treenit lähemmäs kisatilannetta - sosiaalista palkkaa. Mulle on huono tapa viljellä nameja ja leluja vähän liikaa ja tehdä samalla liian pieniä osasia. Tärkeitä nekin, mutta vastapainona olis tehtävä enemmän kokonaisuuksia.

Toinen agitreeni oli viimeviikolla - kontakteja tehtiin ja kujakeppejä. Kyllä se Tex vaan tekee hienon puomin treeneissä. Itse olen kisatilanteissa sen pilannut päästämällä vapauttamisen "harmaalle alueelle". Mutta kun se kerta osaa tehdä sen hienosti niin kyllä sen sinne kisoihinkin vielä saan. Uskotaan niin :)

Lauantaina kouluttelen tokoa ja sunnuntaina kisataan Mikkelissä - kiva viikonloppu tulossa!!

koirat-normal.jpg