..päivittämisen suhteen, ei treenaamisen . En muista kaikkia viime viikon treenejä.. kotona ollaan Kaapon kanssa tehty metallia, nyt maltilla. Kaapohan pitää metallia ihan ok ja luovuttaa sen eteen siististi ja juoksee ja kiertää se suussa kun vaan annan kapulan sille kädestä; tässä ei ongelmaa, mutta maasta nostaminen ei onnistunut millään.. En tiedä miksi on vaikeeta.. Nyt ollaan kotona tehty rauhassa vaan kapulan ottamista ensin mun kädestä ihan ylhäältä ja sitten aina pari senttiä alemmalta. Nyt tällä viikolla kapula on noussut maasta kun Kaapo makaa ja joutuu nostamaan vaan vähän matkaa. Sai päänsä jo ihan "yläasentoon" noston jälkeen ja eilen.. -  maltillinen työ on kannattanut, nostot onnistui jo istumasta ja jo ihan noutonakin. JEE!! Kyllä se vaan on niin että oikopolkua ei tässäkään lajissa ole.. malttia malttia... No vielä on eri asia tehdä sama treenikentällä.. ehkä vielä vahvistetaan kotona..

Tex on tehnyt keppejä kotopihallla ja perjantaina taas pentuaksaa Mariannen ja Iitun kanssa. Myös tokotemppuilija ollaan puuhattu kotona, ei mitään "vakavaa" vielä.

Lauantaina Vuokko oli järjestänyt jälkipäivän Heinolaan, vetäjänä oli Jussi Hämäläinen .  Tex kokeili kolme pientä aloittelujälkeä ja vau miten pätevä se olikaan. Haisteli tarkasti ja riemuissan löysi kepin joka kerralla . Nyt kyllä syttyi uusi innostus lajiin. Heti sunnuntaina käytiin Hälvälässä kokeilemassa uudestaan myös Kaapolla. Tex olio taas ihan super - eteni niin varman oloisesti kertaakaan pysähtymättä ekalle kepille - Ville teki Kaapolle saman pentuharjoituksen (vähän pidemmällä matkalla), joka jäljesti myös hienosti ja löysi joka kerralla kepin. Kaapolle vaan hieman enemmän malttia ja kokemusta niin hyvä tulee..intoa ainakin riittää

Lauantaina oli myös agilityn piirinmestauuskisat, kolme starttia, joista tuloksina 5, HYL ja 10. Ekala radalla vika keppivälistä ulos.. kielsin ja käveltiin uudestaan keppien alkuun ja nyt hyvin. Pääsinpäs sanomaan.. hyllytti hyppäämällä yhden väärän hypyn - puomilla juoksi alastulon hirveällä loikalla, ne on kyllä aiemmin ollut ihan kunnossa.. kielsin ja käveltiin radalta pois.. Vika rata oli ok, alastulo nyt hyvä - harmillinen rima tuli alas liiallisen varmistelun takia. Aika oli hyvä. Vika radalta jäi onneksi hyvä fiilis vaikka kyllähän niitä nolliakin voitaisiin alkaa tekemään..

Sunnuntaina olinkin kokopäivän töissä ykkös- ja kakkoluokkien ajan. Ainiin ja edellisenä v.loppuna oli agilityn valmennusryhmän pääsykoetreenit. Timo Rannikko teki valinnat pitämänsä treenin ja hakemusten perusteella. Haastava treeni ja taas hyödyllisiä oppeja. Kaapo pääsi mukaan ryhmään