Huh.. nyt on häistä selvitty ja Egyptin matkalta palattu. Koirat oli siis hoidossa anopilla kaksi viikkoa ja kaikki harrastaminen oli myös siis tauolla.

Tiistai iltana ajatus oli lähteä tokoilemaan illalla kovimpia intoja pois.. väsymys vei kuitenkin voiton ja otin vaan olkkaritottista hyvin vähän.. intoa oli molemmilla ihan "hulluna".

Eilen oli sitten jo Kaapon agilityvuoro. Olinkin jo varma, että sitä energiaa varmasti on, kun treenataan normisti kuitenkin melkein joka päivä ja nyt pojat oli vaan käynyt "mummon" kanssa lenkkeilemässä eikä muuta. Kaapolla menikin innostus jo vähän yli.. se ei osannut oikein purkaa energiaansa ja ensinnäkin rähisi kaikillle muille uroksille melko lailla ja kerran karkasi hallin toiselta puolelta toisen koiran päälle.. ei kuitenkaan alkanut tappelemaan, mutta karkasi silti.. :(

Radalla oli ihan mieletön draivi päällä.. heitteli ja paiskoi narupalloa ihan miten sattui ja silmät vaan pyöri kun oli niin superia päästä taas hyppimään ja temppuilemaan, välillä tuntui että koko mies tärisi innosta.. hassu... No- kaikki harjoitukset meni kuitenkin ihan hyvin. Oli pieni radanpätkä ja erikseen harkattiin rengasta, puomia ja kujakeppejä. Rengas tosi hyvä, ei kertaakaan mennyt välistä. Samoin puomi; vaikka vauhti oli kova hyvä itsenäinen pysähdys kontaktille.  Myös molemmat rataharkat sujui muutaman toiston jälkeen hyvin. Kaapo irtoaa kyllä ihan sika hyvin.

Kivempi koira Kaapo on kyllä omana itsenään.. vauhtia ja intoa riittää mutta homma ei mene sähläykseksi mitä se nyt meinasi mennä..

Lassella tottistelua treenien jälkeen.. Heittelin Kaapolle vielä keppiä lumihangessa niin kyllä sitten kotona jo väsyttikin :)