Loppuviikolla käytiin torstaina vielä treenaamassa agilityä pienet pätkät Hollolan hallissa. Ville ohjasti Lassea ja Lasse oli oikein virkeällä tuulella :)

Tänään Lappeenrannassa kolme starttia molemmille pojille. Ekalla agiradalla Lasselle 10 kepeiltä ja yliaikaa rutkasti.. :( Lasse oli ihan muissa maailmoissa :) Kaapo possu varasti lähdössä kun taas ovelana kettuna tajusi että on kisat. No alku meni ihan ok, mutta renkaan jälkeen valitettava väärä hyppy ja tätä myöten hylky. Muutoin meno taas superhyvää. Toisella agiradalla Lassen keppiongelma jatkui.. ja seuraavana tuli keinulta alas puolesta välistä ja päätin ottaa sen uusiksi, kun se vitonenkin oli jo alla, joten hylly näin ollen. Kaapolla toinen rata superhyvä ja nopea ja juhlin jo maaliin päästyäni nollaa, mutta ei voi olla totta.. keinun ylösnousu kontaktilta vitonen.. aargh, näitä en oo osannut edes varoa kun ei näissä ole ollut tähän mennessä mitään ongelmaa.. Kyllä sapettii. Nousunolla niin lähellä... Mutta aikaa jäi yli 15 sek. ihanneaikaan, joten oltiin kyllä reippaasti nopeimpia. Tällä irtosi kisan kolmas sija :)

Mentiin vielä hyppyrata, vaikka nämä nollat ei olisi meitä eteenpäin vienytkään, mutta treeniä on hyvä aina saada. Kaapo possuili taas kerran ja varasti lähdön.. Alkukuvio meni sotkuun ja hypyltä kietovitonen, kun Kaapo kiersi sen, mutta korjasi kuitenkin. Loppurata oikein mallikas ja tällä vitosella neljäs sija. Lasselle myös harmillinen hypyllä kielto ja vitosella ja parin sekunnin yliajalla kuudes sija.

Summa summarum.. Kaapon radat oli nyt paljon parempia kun olin päästellyt sen höyryjä ennen ratoja lämmittelyradalla ihan kunnolla. Kaikilla radoilla kepit meni ihan superhyvin. Ja kaikilla radoilla se hitto soikoon varasti lähdön. Välissä harjoiteltiin lämmittelyhypyillä paikalla oloa, ja siellä Kaapo pysyi paikllaan kuin tatti.. mutta se on niin pirullisen ovela, että tietää kisatilanteen.. Myös omissa treeneissä se pysyy tosi hyvin lähdön, kun tietää, että tulee sanomista jos karkaa..

Mutta kivaa taas oli vaikka harmittaa kun nousu oli niin pienestä kiinni.. Tuomari sanoi meille kyllä erikseen palkintopallilla että todella potentiaalinen koira ja kun hion koiran haltuun paremmin ja saan kovan vauhdin pidettyä niin mennään vielä pitkälle. Tämä lämmitti mieltä :)