Ollaan jahkattu nyt niin paljon Kaapon kanssa taas avoimen liikkeitä, en jotenkin osaa keskittyä kuin niihin SM:meihin.. Avo 1:n jälkeen tein jonkin verran voittajan liikkeitä ja ihan ok mallillahan ne on, kun niitä on tehty kokoajan siinä sivussa.

Eilen kävin Hollolan kentällä ja päätin koittaa kaikki liikkeet, taas vähän muistiksi mikä vaatii töitä enemmän ja mikä jo sujuu. Hienosäätöä tarvitaan paljon ja esim. metalli on vasta täysin aluillaan...

Seuraaminen on ihan ok, askelsiirtymiä täytyy vielä hioa, osaa ne kyllä mutta tarkkuutta ja rutiinia tarvitaan. Kaapon seuraaminen on vähän "varkain" päässyt lipsahtamaan vähän eteen, täytyy alkaa kiinnittämään huomiota tuohon paikkaan, mutta siihen tarviin muita katsomaan, itse on vaikea nähdä milloin on hyvä

Liikkeestä istuminen; ihan kunnossa, paljon vielä toistoja tarvitaan, mutta tää on Kaaposta paljon kivempi ja helpompi kuin liikkeestä maahanmeno.

Luoksetulo; ei varmaan ollut ihan kisamatka, molemmat stopit ihan hyvät. Seisominen varsinkin :) Tätä ollaan nyt tehty paljon ja olen ollut tiukkana, että palkkaan vaan kun on ihan superhyvä, löysiä stoppeja en hyväksy. Maahanmenoa ollaan tehty tosi vähän, mutta meni hyvin, luulen, että tästä en mitä supernopeaa pudottautumista saakkaan, mutta reagoi käskyyn heti, se on hyvä :)

Hyppynouto; tämä on ihan kunnossa, Kaapo tykkää noutaa ja hyppiä :) Hyvä!    Ruutu: Lähetysmatka ei ihan kisamatka, otin ekaa kertaa koko liikkeen. Meni hienosti :) Hauska nähdä, kun on treenattu tätä niin osissa, eikä varmaan kertaakaan kokonaisena, että niin se vaan sujuu koko liikkeenä kun on palaset treenattu kuntoon. Hyvä Kaapo! Tosin tarkkuutta tarvitaan ja mukaan vielä käskytystä ja paljon rutiinia.

Metallinouto; tämä tarvii eniten treeniä ja onkin ihan vaiheessa. Mitään ongelmaa ei ollut kun metskun päällä oli ohut kerros maalarinteippiä. Teippi kun lähti pois ei sitä voi kertakaikkiaan ottaa suuhun, yök! Lähtee innolla hakemaan kapulaa, mutta ei vaan nouse maasta vaikka yrittää.. menee pelaamiseksi tassuilla.. Otettiin vaan kapulan pitoa ja lyhyeltä matkalta eteen tuomista niin, että jätän K:n istumaan kapula suussa ja pyydän eteen. Superpalkka tästä - kyllä se siitä :)

Kaukot: Nämäkin alkaa olemaan kunnossa, hienot vaihdot. Takana oleva palkka veti Kaapon vähän vinoon, mutta ei tullut eteen eikä taakse. Täytyy treenata lisää pitäen rimaa vieressä maassa, niin pysyy suorana.

Tunnari:  Vieraissa ei nyt ollut vieraan hajua, kun pudotin ne tietty suoraan laatikosta ja siirsin jalalla paikoilleen, mutta meni tunnareille rauhassa ja haisteli huolella. Ei koskenut yhtään vieraisiin ja toi oman. Luovutusta täytyy treenata erikseen. Otinkin muutaman eteen tulon heittämällä tunnarikapulan. Toi ihan siististi, eikä purrut tai korjaillut kapulaa suussa. HYVÄ!

Lassekin teki hyvän mielen toko treeniä ja raahasin Texille muutaman hypyn, putken ja pussin kentälle. Tehtiin hyppyjä rimat maassa ja uutena pussi ihan kokonaan ilman apuja. Hienosti puski kankaan läpi, vaikka P-Haun vanha pussi on vähän huono kun siinä on vanha painava kangas. Tex tykkää putkesta ja keskittyminen ei meinaa riittää vielä hyppyihin kun kokoajan pitäisi juosta putkea. Siirsin putken vähän sivuun ja nyt saatiin hyvin treenattua hyppyjä ja "ohjauskiemuroita". Loppuun vielä putkeen pimeää kulmaa, joka sujui superisti :) Hyvä Tepsu