Tänän koin itseni jo niin terveeksi, että päätin osallistua piirin SM-valmennukseen, se kun on vaan kerran kuussa, niin olisi ollut suuri harmi jättää väliin. Kouluttamassa siis Timo Rannikko, treenattiin Asikkalassa maneesissa ja tässä rata:

Aloitin ekan esteen jaakotuksella ja lähetin Kaapon kepeille jääden itse pituuden taakse. Leikkasin ennen keppejä niiden oikealla puolelle ja koitin valssia keppien jälkeen, josta olisin lähettänyt Kaapon putkeen. Alku meni tosi siististi ja Kaapo haki kepit sikahyvin, vaikka vauhti pääsi kovaksi. Jarrutti ennen ekaa keppiä niin, että hiekka pöllysi:) No keppien jälkeen Kaapo ampaisi putken väärään päähän, muutamalla toistolla meni hyvin. Joudun juoksemaan kunnolla Kaapon eteen kepeillä ja tukkimaan tien väärään päähän. Putken kauempaan päähän se irtosi tosi hyvin. 7, 8 ja 9 välille koitin valsseja, jotka toimi meillä paremmin. Sain Kaapolle paremman sujuvamman linjan, jolloin se pääsee hyötymään pitkien askelien tuomasta nopeudesta. Muutoinkin Timo painotti mua valitsemaan ohjaus ja linjat, jotka olisi mahdollisimman hyödyllisiä koiralle, kun sen nopeus tulee niista isoista askelista.. vauhti kärsii, jos se joutuu kokoajan "tipsuttamaan"

10, 11 ja 12 kohtaa myös hiottiin, jotta saisin Kaapon kääntymään jo ennen hyppyä 11 niin, että se laskeutuisi suoraan kohti putken päätä 12. Loppu meni aika hyvin, tosi hyvin Kaapo irtosi hypyille 15 ja 16 ja sieltä kepeille, kun itse jäin putken vasemmalle puolelle. Puomin jälkeen esteet loppuun asti meni meillä sikahyvin.. Timon mukaan onnistui meillä parhaiten koko päivän suorituksista :) Sain Kaapon pidettyä tiukasti hallussa, tosi pienillä käännöksillä ja sujuvasti :) :)  Tein puomin jälkeen hypylle 21 poispäinkäännöksen ja ajoitin valssin 22 ja 23 välille ajoissa, jolla sain tiukan käännöksen. Kiva rata ja treeni oli :) Vaikeaa, mutta kivaa kun onnistuu .  Paljon kohtia, jotka tarvii lisätreeniä ja kohtia jotka alkaa jo onnistumaankin.