mitessenytmeni... niin; paskanen loppu. Seuraavan kerran kun joku tuttu jossain kisoissa huomaa, että päästän koiran, varsinkin Texin, kontaktiesteiden läpi ilman minkäänlaista huomauttamista, niin saa tulla vetäisemän avarilla poskelle.  

Puolitoista vuotta olen treenannut Texille mielestäni melko hienot kontaktiesteet ja pysäytykset loppuun. Ja sitten eilen Tamskin kisoissa annoin sen tulla kaikki läpi. Pöh pöh ja vielä kerran PÖH. Mulla vaan  napsahtaa päälle joku sairaalloinen kisavietti ja ahneena ajattelen vaan nopeeta aikaa. Nyt vaan miettimään tavoitteita uusiksi, nehän pitäisi olla hieman kauemmas kantoisemmat kuin vain ykkösluokan nopea rata. 

Muutoin radat oli hyvät. Tex meni kovaa ja kuunteli. Ekalla radalla vaan päästin yhden kaarroksen venymään, ja jo suoritetun pussin kangas oli lähellä. Tex juoksi kankaan päältä ja siitä siis HYL. Mutta ne kontaktit. Juoksi kolmantena olevan A:n läpi. Toisella agiradalla jo hyppäsi puomin alastulon. Ja minä se vaan jatkan rataa. Lopussa sentään maltoin uusia A:n, jonka siis luonnollisesti tuli läpi.  Nyt; enemmän asennetta multa ja jatkossa ne kontaktit tehdään.

Siinä sitten kolmosten vuoroa odotellessa katsoin kakkosten ratoja ihaillen ihmisten malttia. Korjasivat kontaktit vaikka oli nolla alla. Multa puuttuu tällainen maltti-geeni.

Kaapon radoille sain ihme kyllä asenteen kohdilleen. Varmaan näistä Texin radoista sisuuntuneena. Molemmille radoilla oli sellanen fiilis, että mentiin ihan täysiä taas ihan siinä rajoilla että pakka hajoaa. Tällaisia ratoja ja fiilistä täytyy tavoitella. Eka radalta tuli vitonen. En tiedä mistä. Kuulin kyllä parin riman kolahtelevan, mutta en ole varma putosiko yhtään. Myös hyvin mahdollista, että joku ylösmeno kontakti on jäänyt osumatta. Jos / kun: ilman vitosta oltaisiin oltu toisia ja jäätiin voittajista Heidi Karangosta ja Ricosta kaksi sadasosaa.  

Toisella radalla sama taistofiilis ja nolla jolla sijoituttiin toisiksi. Kaapo alkaa olemaan nyt aika hyvä ja uskallan ohjata sitä rohkeasti. Tätä samaa taistofiilistä tarvitaan Texinkin kanssa.