Vähän on ollut vaan hiljaisempaa..On ollut kaikkiea muuta paljon.. Toissa viikonloppu meni Lappeenrannassa. Käytiin Villen siskon kanssa LAUN:n hallilla vähän puuhastelemassa ja kävin "tarkastamassa" uuden tekonurmen hallin pohjana. Vitsi miten siisti halli on. Iso ja valoisa ja kiva treenata kun ei ole lelut ja vaatteet ihan kivituhka moskassa. Texin kanssa vaan vähän rallateltiin ja leikittiin hallissa.

Viikko sitten maanantaina HOT:in treenit. Tex teki perusasentoja ja muutaman askeleen seuruuta. Sitten liikkeestä maahanmeno ja seiso, josta Laura / Nina aina naksautti, niin mun ei tarvii ite kääntyä sitä katsomaan. Hienosti se vaan osaa. Tuntuu jotenkin hämmentävältä miten se voikaan vaan osata asioita. Jotenkin odotan kokoajan, että milloin se alkaa ketkuilemaan ja milloin joudutaan oikein hinkkaamaan asioita. Texille kun vaan kerran kertoo, niin se jo osaa. Ja voi kuinka Kaapon kanssa ollaan hiottu esim. just noita liikkeestä jääviä, niin Tex vaan putoaa maahan ja pysyy ihan paikallaan tai seisomisessa vaan pysyy niin itsevarman näköisenä paikalllaan vaikka kierrän jo taaksekin.. Uskomatonta.. Toki ehkä niille onglemillekin on vielä aikaa.. ja niitä varmasti tulee. Mutta silti, hämmentävää

Kaapon kanssa olen vähän masentunut treenaamaan.. se kun osaa jo niin hienosti ja treenit menee aina hyvin, niin tuntuu turhauttavalta kun kokeessa tilanne kääntyy ihan päälaelleen.. Ihanat treenikaverit tsemppasivat ja neuvoivat ja ehkä tästä vielä noustaan. Nyt treenit enemmän kisanomisiksi ja palkkaa paljon vähemmän. Ja siis eihän se Kaapo nyt vielä kaikke osaa ja paljon pitäisi vielä oppia, mutta on turhauttavaa, kun ei kokeessa päästä edes testaamaan sitä osaamista kun kaikki meneee poskelleen koiran ja oman asenteen takia. Treenit on lähiaikoina vaan humputeltu ja olen palkkaillut sitä ihan liikaa, nyt täytyy ryhdistäytyä !

Keskiviikkona käytiin Iitun ja Mariannen kanssa aksaamassa. Treeni meni vähän hutikoimalla, kun oli jo seuraavat tulossa hallille. Puomi onnistui hienosti. Olen nyt ottanut tuota liikkeessä vapauttamista ja se on vielä vähän vaikeaa - alussa kun vapautin sillä liikkeellä. Meni kyllä alas ihan sika nopeesti ja osasi "toutchin" hienosti. Pari kertaa karkasi ennen vapautus käskyä, mutta saatiin myös onnistumisia.

Torstaina Kaapon agi ja oma ryhmä. Kaapon radalla pällejuoksuja, joissa hypyt eivät olleetkaan samalla linjalla. Oli vähän vaikeempaa. Kepeille tiukat avo- ja suljettukulmat, sekä vekkausta pituudelle. Tepsun kanssa puuhasteltiin tokohommia ulkokentällä.

Viikonlopuksi Sigma ja Brida tuli meille hoitoon ja launataina tuli vielä kaverit yökylään. Oli menoa ja melskettä  Sisarukset riehui ja leikki koko viikonlopun läpi.

Eilen Tex oli vielä niin väsyneen oloinen, kun olivat vielä tehneet Villen kanssa pihahommia koko päivän, että päätin jättää treenit väliin. Kotona tehtiin vähän peruasentoa ja temppuja. Myös Kaapo on opetellut temppuja, sille kun en pentuna vielä mitään opetellut.. Ja se on ihan intona, on sen mielstä kivaa..