Nyt sain tsempattua asenteen kohdilleen kisoissa. Tosin tulostaso ei siitä sen kummemmaksi muuttunut, mutta mieli nyt kumminkin.. Kolme agirataa Hyvinkäällä. Positiiviset jutut: Kaapo pysyi joka lähdön hyvin. Kävelin omalle lähtöpaikalle, käännyin koiraa kohti ja katsoin vielä omat linjat kuntoon ennen kuin annoin Kaapolle lähtöluvan (kiva tunne kun ei ollut jo tässä paniikkia); Koko päivän aikana ei tullut yhtään kontaktivirhettä, vaikka kaikki oli agiratoja ja yhdellä radalla sama kontaktieste mentiin kahteenkin kertaan; Oma asenne oli hyvä, keskityin omaan tekemiseen enkä lamaantunut pikkumokista huolimatta;  Kaapo kääntyi hyvin ja oli hanskassa.

Radoilla: Eka radalla tuli toinen rima alas. Seuraavaksi en tehnyt pussille putkijarrutusta ja Kaapo ajoi seuraavana ollevan keppien umpikulman pitkäksi. Huomautin ja otettiin kepit uusiksi. Loppuun vielä oma persjättö aivan liian myöhässä ja Kaapo juoksi A:n ohi ja kosi alla olevaan putkeen, eli HYL. Toinen rata alkoi hyvin. Alussa hyvin onnistunut niistosokkari ja keppien loiva avokulma hyvin. Huusin ’yes’ kun meni oikein, ja varmaan ekan radan keppimokan jälkeen Kaapo luuli taas virheeksi ja lopetti pujottelun kesken. Alusta siis ja loppurata puhtaasti loppuun. Jep- vitonen siis.
Vikaradalla Kaapo livahti väärään putkeen, olin itse koiran linjalla enkä edes tutustumisessa osannut arvioida sitä kohtaa riskiksi. Oli kuitenkin. Hyvä fiilis silti, vaikka jo kyllästyttää tämä nollattomuus…
____________
Perjantaina oli taasen Mariannen kanssa vuoro Korkeavireen hallilla. Rata oli pitkillä esteväleillä ja saatiin treenivuoroon kääntyminen niin että jää itse kauemmas sekä vekkaaminen. Olipa vaikeeta. Kääntymää Tex alkoi hyvin, kun laitettiin hypyn siiveke auttamaan ja suuntaamaan vähän linjaa. Kasasi selkeästi ennen hyppyä ja ajatteli jo ennen ponnistamista, mihin suuntaan hypyn laittaa. Hyvä! Vekit oli vaikeita. Karkaa niistä hirmu helposti ohi ja vaikka vekki onnistuu niin jatkaa siitä isolla kaarella seuraavan hypyn ohi. Tää on Texin hankalin ”ominaisuus”. Täytyy alkaa treenaamaan omineenkin.  Hypyt oli 25 – 30 cm.