Aamusta kisamaan JAU:n kisoihin koulun kentälle, kiva kun on alkanut ulkokisakausi. Me like! Asko Jokinen oli tehnyt kolme kivaa rataa. Eka radalla Kaapo loikkasi rumasti A:n alastulon ja puomin ylösmenon. Jälkimmäisen saatoin  jo arvatakin, koska puomille oli suora lähestyminen ja iso esteväli. Pääsi oikein kiihdyttämään isot askeleensa EI osumaan kontaktille. Kovaa puikkonenä kyllä paineli, toiseksi nopsin aika muutaman kymmenyksen Milan Jöstan jälkeen, joka meni ja menee kovaa vauhtia. No kympillä se ei kauheesti lämmitä. Nyt kontaktit tehosyynäykseen ja -treeniin. Texillä tuli alas heti eka rima ja menon vähän lässähti. Päätin kuitenkin ohjata kunnolla ja teki kyllä siistit kontaktit. Kunnolla odotti vapautukset. Hyvä näin! Vielä yksi rima tuli alas kun vedätin liikaa ennen puomia. Tätä ei kyllä oltu tuloksiin merkattu. Mutta vitonen tai kymppi, sama se kun ei ole nolla.

Toka agiradalla Kaapolle kakkosrima alas ja loikkasi puomin alasmenon. Huomautin ja palautin > pois radalta. Tex teki siistin radan melko loppuun asti, mutta en jostain syystä kerennyt tekemään valssia A:n ja putken välille, joten ajauduin tekemään huono takanaleikkauksen, jolla ryysin koiran linjalle. Empi vähän ja taisi pyörähtää, mutta meni ihan oikein putkeen. Tuomari oli käynyt radan jälkeen korjaamassa tuon kohdan kielloksi. Great! Sapetti kovin. Vika hyppikselle Kaapon kanssa hyvä draivi ja nolla. Aikaa jäi voittajalle Jannelle ja Twixylle vajaa pari sekuntia, tultiin toisiksi ja saatiin eka hyppyserti!!!! Ollaan aika harvoin onnistuttu hypärillä ja aina jäädään ajassa, joten nuo sertit on meidät vaan kiertänyt. Tex teki keppivirheen aloitukseen (kuten yllättävän moni muukin koira) ja juoksi lopussa vielä vikan hypyn ohi palkalle :)

Kaapoon olen kyllä tyytyväinen, se on nyt mennyt ihan hyvää vauhtia. Nuo kontaktit nyt vaan kuriin. Vielä olisi oman seuran kisat ensi viikolla, huh!