Taas on pätkäissyt päivittämisasiat. Siispä kun en taas mitään tarkkaa muista, kooste tulee olemaan hyvinkin rouhea sen kummemmin yksityiskohtia kaivelematta.

Agi-SM oli ja meni. Joukkueradalla Träp ja Marianne oli ainoat jotka teki nollan meidän joukkueelle. Kaapo meni yhden ylimääräisen hypyn, muuten ok rata. Sunnuntaina hyvällä fiiliksellä yksilöhypärille. Aika alussa tuli rima alas. Fiilis meni täysin. Joku rima kolahteli ja mulla oli tunne että joka toinen rima on tullut alas. Pituuden yksi palikka kaatui ja tästäkin masentuneena ohjasin yhden hypyn väärinpäin. Yksi rima oli vain tullut. Mutta seurakaveri Lotta ja Visa hienosti hopeaa !! Aivan loistavaa.

IMG_5820-normal.jpg

Kisojen jälkeen ei agia treenailtukaan. Olin viikon kipeänä ja juhannuksen mökillä. Juhannuksen jälkeen kisattiin Texin kanssa HAU:n kisassa, kaksi agirataa. Eka radalla loikkasi A:n alastulon. Tuhma koira! Teki  myös lentokeinun ja pudotti riman. Nii-in; tuhma koira. Toka rata meni niin reisille kun vaan voi mennä. Laitetaan treenaamisen vähyyden piikkiin. Eikä siitä sen enempää.

Toissa viikonloppuna oli toko SM Pieksämäellä. Lähdin ilman koiria kannustamaan treenikavereita ja nauttimaan HOT:tilaisten loistavasta seurasta. Ja samalla lähdin hakemaan itselleni vähän kadonneena ollutta tokointoa. Sitä tulikin, ihan roppakaupalla. Samoin tuli menestystä seuralaisille; Oili ja Zip SM-3 ja Marko ja Sigma SM-10. Loistavaa tämäkin!

Maailman paras tokoseura :)DSC_0113-normal.jpg

Viime viikolla sain vihdoin porttikoodin Ojankoon HSKH:n treenikentille. Liityin jäseneksi ja saan nyt käyttää toko- ja agikenttiä aina kun ovatten vapaana. Ja ihan hyvin kerkeää melkein joka päivä ennen kuuden aikoihin alkavia ryhmätreenejä.  Maanantaina käytiin heti tokoilemassa. Oi miten kivaa!! Oli vaan aika kuuma niin tehtiin enemmänkin höntsäilyjuttuja, mutta tästä se alkaa taas, tokon treenaaminen. Kisakalenteriakin on jo selattu, josko Kaaposta saataisiin leivottua se TVA??? HUI!!?

Keskiviikkona jo uudestaan Ojangossa, tällä kertaa ekat agilitytreenit moneen viikkoon. Niin hyvä kun esteet on valmiina – ei tarvitse paljoa raahailla kentälle. Siirtelin vaan muutamia hyppyjä ja rata oli valmis! Ensin kummallekin alkuun kontaktiesteet läpi ja uudella kierroksella rataa. Kiva treeni ja hyvät kontaktit.

Torstaina kisattiin Porvoossa, jonne lähdin ihan mielenkiinnosta kun tuomari oli Slovakiasta. Oli jokseenkin erilaiset rataprofiilit kun mihin on tottunut. Aika pahojakin kohtia oli ja vähän outoja. Eka radalla Kaapo meni heti alussa taas ylimääräisen hypyn. Teki kyllä sairaan hyvät kontaktit. Puomilla oli jäätävä itse paljon taaksepäin jatkon takia, ja kumpikin koira meni hienosti puomin loppuun. Texin rata alkoi hyvin, mutta puomille tuli niin väärä kulma että meni ohi. Tätä korjatessa HYL. Toka radalla Kaapo teki lentokeinun.. lähdin sen kanssa pois radalta kun paloi käämi. Tex teki ihan sairaan hyvän radan. Tällä kertaa ei vaan kestänyt tehdä puomia samalla tavalla kuin eka radalla (oli ihan samanlainen kohta), ja tuli sivusta alas. Tästä 5. Suoran putken jälkeen en vaan kerennyt ohjaamaan ja Tex ajautui yhden hypyn ohi. Pyöräytin takaisin ja tästä loppuun taas ihan kivasti. Hyvä fiilis jäi pikkumokista huolimatta. Oli vauhdikas!