Aamulla Pnnalan hallille. Otin Kaapolla pienen radanpätkän ja keppejä. Kovalla vauhdilla Kaapo menee liian helposti vasta toiseen tai jopa kolmenteen väliin, kun ei osaa jarruttaa ennen kepeille menoa.. tätä siis uutena treeninä. Otettiin myös keppejä kohti nurkkaa, jotka nyt loistavasti. Harjoiteltiin keppejen sisäänmenoa kolmella kepillä, mutta en nyt tiedä sotkiko se vaan enemmän.. koitin kyllä niiden jälkeen koko kepit suoraan edestä ja ihan oikein ne menee. Radan yhteydessä kun vauhti kasvaa vaan niin isoksi :) Lasselle myö keppejä ja samaista radanpätkää.

Illalla Arjan, Tiinan, Aijan ja Pian kanssa Hollolassa tokoilemassa. Otin Kaapolla sivulla olon kun Aija "häiriköi". Oikein hyvin, Kaapo tietää homman nimen ja osaa pitää kontaktin hyvin. Seuraaminen, Aija käskytti. Ekaa kertaa juoksussa ja hitaassa kävelyssä mukana käännökset. Tosi hyvää seuraamista :) Käännökset superhyvin ja kontakti pysyi hyvin alussakin. Hitaassa meinasi hieman keulia ja vinotti, mutta muutoi oikein mallikas. Liikkeestä s ja m käskytettynä. Heitin namin taaksepäin heti stopin ja maahanmenon jälkeen. Molemmat kaksi kertaa ja hyvin. Maahan menokin hyvä, ei jättänyt kyynäriä ilmaan. Noutoa, tässä jo eteentuloja kapula suussa.. jee.. edetään pikkuhiljaa.. Merkkiä muutama toisto, tosi hyvin :)

Treenien päätteeksi luoksepäästävyys ja paikalla makuu ryhmässä. Kaapo oli Ginin vieressä, hyvä saada välillä Kaapolle vieras koira viereen. Kaksi ja puoli min. Pientä piippausta ja lonkalle vaihto ja siitä takaisin korjaus, muutoin pysyi hyvin maassa. Meni myös maahan ja nousi sieltä istumaan hyvin. Kiva treeni :)

Lasselle seuraamista, kaukkarit, luoksetulon pysäytyksiä sekä merkkiä. Lassekin oli oikein iloisella tuulella ja teki mielellään hommia :)