Eilen startattiin kolmesti Kouvolassa, kaksi agi- ja yksi hyppyrataa. Odotin kisaa kovasti pienen tauon jäljiltä ja jostain syystä edellisenä iltana ja ennen ekaa starttia jännitti, aika paljonkin... Kaikki radat oli kivan haastavia, mutta hyvin vietäviä. Joka radalla oli suora putki, hyppärillä taisi olla kaksikin. Eka agirata; ohjasin itse huonosti.. Kaapon kaikki kurvit valui ihan sairaan pitkiksi ja näin kuinka se kerkesi monen esteen jälkeen jo katsomaan itse seuraava (vääränä) estettä, mutta korjasi kuitenkin kun myöhässä pyysin.. Oli hyvin kuulolla vaikka ohjaaja oli ihan kohmeessa. Muuten ok rata, jos isoja teitä ei lasketa. Harmillinen vitonen puomin ylösmenolta. Koitin rikkoa askelia työntämällä Kaapoa hieman vinoon ennen puomia, mutta koikkaloikka askeleet ei osunut kohdilleen. Aika -7,41 ja vitosella sija 9.

Toinen agirata: Nyt kurvit hieman paremmat, puomille lähetin Kaapon ja leikkasin takaa, näin ylösmenokontakti osuu varmemmin kun jään itse taakse enkä lähde kiirehtimään Kaapon edelle. Kerkesi alastulolle ennen mua ja näytti siltä, että painaa suoraa läpi; meni niin kovaa, mutta pysähtyi siististi ottamaan kontaktin :) HYVÄ! Kepeille mentiin suorasta putkesta, johon sai kiihdytettyä kovan vauhdin - hyvin haki kepit. Kolmanneksi viimeisestä putkesta kääntyi ihan väärään suuntaan, vaikka "huusin" Kaapoa sen ollessa putkessa. Melkein pysähtyi hetkesi ja etsi katsellaan mua.. Päästiin maaliin nollaradalla, aika -6,4 ja sija 4. Palkintopallilta jäätiin vaan 0,16 sek. joka meni ihan reippaasti tuon putken takia.

Hyppäri; oli melko siisti rata tokavikalle hypylle, jossa olin tekemässä niistoa takaakiertoon. Epäonnistui ihan täysin.. Kaapo ajautui ihan liian pitkälle ja seison esteen takana "ottamassa sitä vastaan" niistolla. No eihän se tietenkään tule kun seison paikallaan... Kaapon vauhti stoppasi ihan täysin ja se tuli hyypyn taakse ja hyppäsi sen melkein paikoiltaan... Muutoin radalta tuli kaksi rimaa alas.. Ei niin tyypillistä Kaapolle, yleensä rimat pysyy... Harmi kun ei ole videolla niin en voi katsoa miksi pudotti. Ekalla rimalla taisin itse olla vähän tiellä ja olisko toisella taas koira jäänyt selän taakse.. ?!? Mutta siis tulos 10 ja aika -2,83 (jota poltettiin tuossa niisto söhellyksessä).

Hyvä fiilis jäi kisoista, mentiin radat kuitenkin ihan oikein ja oli hyvä mieli kisata  Onpahan nollasaldo avattu ensi vuoden arvokisoihin.