No nyt läjähtää kertarysäyksellä pikapäivitykset, kiireinen (lue:laiska) kun olen ollut niitä ajallaan tekemään... Texin kanssa on jo kisattu useampikin startti ja joka kerta sen kanssa on ollut aika kivaa. Kaksi nollaakin ollaan saatu saldoksi. Yksi Hyvinkäällä agiradalla, sadasosalleen samalla ajalla toisen bc:n kanssa, ja toinen eilen Porvoossa agiradalla, tällä kertaa selkeällä voitolla. Molemmissa kisoissa on sitten tullut seuraavan radan kontaktiesteen läpi, jotka olen korjannut. Molemmilla hyppäreillä on ollut vähän säätöä, eilen meni niin kovaa, että olin ihan auttamattomasti myöhässä... Ihan positiivista kuitenkin vaan.

Kaapo on tehnyt enemmän tokoa. EVL alkaa olemaan jo aika kivalla mallilla, tosin on aivan eri asia sitten kisanomaisten kanssa. Yhden sellaisenkin kyllä tein jo, ja teki kaikki ihan niinkuin pitääkin. Kohta ilmoittelen Kaapoakin kisaamaan agilityssä - nollia sille tavisi kuitenkin vielä saada, vaikka se tupla jo onkin. Eli kaikenkaikkiaan treenailtu on ja on ollut aika kivaa.
 
 
Lasse täyttää tänään seitsemän vuotta. Tuntuu ihan hassun paljolta. Sehän on nyt ollut jo aika pitkän ajan Villen äidillä Lappeenrannassa nauttimassa AINOASTAAN täysin sille suunnatusta huomiosta ja pitkistä lenkeistä. Sen vatsa on ollut aika hyvänä, kun elävät mummon kanssa niin säännöllistä elämää, eikä sen tarvi stressata mistään. Eikä sietää Kaapoa tai Texiä . Elina käy sen kanssa välillä tekemässä agilityä ja pihatokoa. Katsotaan haluaakohan se enää koskaan tulla kotiin?!? Kuvapotretti Lassesta: