Maanantaina HOT:n vuoro Renksun hallilla oli vielä peruttu. Halusin kuitenkin tokoilla ja mentiin Hollolaan kentälle. Vähän huono valaistus kentällä on, mutta näkee ihan ookoosti kuitenkin. Kamalan pimeetä jo neljän jälkeen.. mälsää. Texillä alkuun perusasentoja ja pientä seuraamista. Kääntää vähän liikaa takapäätä taakse vinoon.. tarvisin tähän jonkun aina katsomaan kun en itse näe yhtään onko hyvä. Samoin seuraamiseen.. tuntuu olevan kauhean takana, mutta jonkun pitäisi katsoa sekin, voi olla , että vaan tuntuu.. ?!? Sitten taidettiin ottaa luoksetulo, ensin kävin palkkaamassa pysymisestä ja sitten vauhdilla luokse leluun. Hyppyä vielä pilkottuna ja sitten Kaapon vuoro. Kaapolle tein alkuun istumisen ja luoksetulon, tämän jälkeen vasta palkka. Sitten metalli ja kaukot - palkka. Loppuun vielä ruudun loppuosaa - jätin maahan ja kävelin ruudun kuvion ja kutsuin sivulle. Näitä muutama toisto. Tein Texillä vielä toisenkin osion; noutoa - erikseen pitämistä ja erikseen nouto. Sitten en enää muista mitä muuta.. kannattais joo kirjotella ylös heti treenin jälkeen..

Tiistaina käytiin hallilla. Texin kanssa puomia ja kujakeppejä. Puomi on hyvä . Olen jättänyt jo markkerin pois ja menee super hienosti ihan oikeaan paikkaan ja kovaa. Palkkan hyvästä stopista ja erikseen ja juoksen uudestaan puomin ohi, josta vapautan koiran 'yes' sanalla. Teen mukaan myös hämyjä ja käyn välillä palkkaamassa uudestaan kun juoksen ohi enkä sano käskyä. HyväHyvä! Toisella osiolla tein päällejuoksuja, pirun vaikeita. Sain nyt kuitenkin toistoja onnistumaan, mutta liioitellulla ohjauksella - ehkä ne tästä.. Kaapo teki rallattelu agilityä.

Keskiviikkona taas Mariannen ja Iitun seurassa agilityä. Tehtiin ykkösluokan kisarata pienin muutoksin. Ei rengasta eikä muuria ja hieman tiivistäen pienen hallin takia. Radalla pentupuomi ja kepit kujalla. Alkuun meni hyvin - puomi oli ekalla kerralla vähän hidas, mutta muuten hieno. Kerran vapautin suoraa stoppauksen jälkeen yes:illä, jonka jälkeen tuli kontaktin läpi. Huomautin ja tämän jälkeen meni taas oikein. Sitten ongelmia.. Radan perällä oli kolme hyppyä, joiden jälkeen mentiin kepeille. En meinannut millään saada Texiä menemään noita hyppyjä (valssi ja takaakierto). Lähti kokoajan kaartamaan koko hyppyä ja kun sain ekan hypyn nihkeesti, ei lähtenyt takaakiertoon vaan jäin aina oudosti selän taakse. Kotona katselin videolta mikä kumma oli noin iso ongelma, kun ei ole aiemmin ollut ja tajusin, että Tex haki kokoajan kepeille. Tai sillä oli kokoajan ajatus kepeillä, eikä voinut keskittyä muuhun. Josta taas tajusin, että keppien jälkeen saa aina palkan ja niitä ollaan tehtykin paljon. Tää sama ongelma on myös puomilla radalla, senkin jälkeen saa aina palkan. Olen siis, tyhmä ohjaaja, nostanut puomin ja kepit ihan yli suureen arvoon, ja hypyt siinä välissä on vaan "pakollinen paha", jotka tulee suoritta, että pääsee niille, mistä saa palkan. Ja nyt tajusin, että en ole juurikaan tehnyt Texillä pelkkiä hyppykoukeroita ihan vaan pelkillä hyppyesteiillä ja palkannut niistä. Nyt siis hyppyjen arvoa täytyy nostaa!

Ja eilen sitä teinkin. P-Haun treenit Kaapolle, jonka jälkeen oma ryhmä. Välissä vein kentälle neljä hyppyä ja tein eri koukeroita (rimat yhä maassa). Eilinen ongelma kuvio sujui ihan superisti, eikä mitään oireita hyppyjen kiertämisestä (siis kokonaan). Leikittiin paljon ja palkkailin eri tavoilla. Sami oli tehnyt kivan ja pitkän radan. Kaapon meni kivasti. Kääntyy jo joissain kohdin hyvin, yllätyn välillä itsekin kun odotan jyrähyppyä. Tosin pari kohtaa oli jossa karkasi kaartamaan. Ne on vaikeimpia, joissa en pääse ihan hypyn viereen kontrolloimaan, vaan Kaapo joutuu hyppämään enemmän itse kauempaa musta. Ne venyy pitkiksi. Radalla oli viisi hyppyä rivissä. Eka kerralla päällejuoksut kaikkiin ja takaisinpäin tultaessa välistävetoja. Nämäkin onnistui, mutta ei niin varmasti kuin päällejuoksut. Radalla myös pöytä, tarvisi treenata enemmän..  Kiva treeni.