Eilen oli ringin treenit. Voi kun meni kivasti; tuli oikein hyvä mieli, Kaapolla hyvä asenne

Alkuun pieni seuraamispätkä; oikein hienosti ja hyvät täyskäännökset vasemman kautta. Muutama liikkeelle lähtö, jossa Maria naksautti kun oli hyvä lähto. Sitten tehtiin kapulan pitoa ja palautusta tuolia kiertämällä. Oikein superhyviä palautuksia. Luoksetulon stoppeja samalla tuolin kierrolla. Napakampi pysähdys onnistui kun jätin Kaapon paikalleen ja  lelun sen taake, jonne vapautin hyvän stopin jälkeen. Ohjattua noutoa, Maria vei kapula vasemmalle, vain n.1 metri syvyyttä. Hienosti haki ja lähti hyvällä kaarrolla. Kaukkarit, hyvin :)

Liikkeestä seisot tosi siistit ja nopeat. Maahan meno taas takkusi.. ainoana tänään ja päätinkin etten ala hinkkaamaan sitä kun menee muuten niin hyvin ja oli hyvä mieli. Ruutu markkerilla, vauhdikas ja hyvä paikka. Välillä Kaapo oikoo eikä läppää markkeriin.. täytyisi vaatia ettei vaan ala siirtämään paikkaa ruudun etuosaan..

Kaikkien jälkeen tein vielä keppejä, kun jäi vähän huono maku kisakepeistä. Nyt oikein superisti. Tiukkoja kulmia ja eri variaatioita kepeiltä; Juoksin ohi ja otin etäisyyttä, olin itse paikallaan ja heitin vaan palkan ja vielä kutsu kepeille. Kaikki hvyin :)

Tänään käytiin pikatreenit Hollolan hallilla heti töiden jälkeen. Liikkeestä maahan menoa joka nyt hyvä :) Otettiin useampi onnistunut toisto.