Torstaina käytiin Lassen kanssa Löytyn kentällä möllitokossa. Ihan kivasti meni, Lassen motivaatiokin säilyi ihan hyvin, kerran palkkasin nakin palalla suorituksen keskellä. Tultiin toiseksi ja Lasse sain hienon pokaalin :) Josko kohta jo virallisiinkin..

Perjantaina Hollolan kentällä Aijan, Pian ja Arjan kanssa. Paikalla makuu harjoituksia.. sujui ja ei sujunut.. Ei ollut kyllä yhtään varma vielä ja hieman levoton. Täytyypi ottaa tähän nyt uusi treenausmetodi kun luulin jo sen olevan varma, mutta eipä ole. Seuraamista, joka todella hyvää, liikkeestä s ja m sekä luoksetulo. Oikein kivan oloinen Kaapo.

No tänään sitten Messilässä toiset viralliset kokeet tuomarina taas Markku Mäntynen. Paikalla makuu meni taas penkin alle. Kaapo oli hieman levoton ja n. 15 sek. ennen ajan päättymistä se ponkaisi seisomaan.. joten nollahan tästä taas tuli. Annoin tämän vaikuttaa mielialaani niin paljon, että loppukoe meni myös ihan penkin alle. Kaapo ei yrittänyt yhtään kun en itsekkään yrittänyt..Kävelin vaan seuraamisetkin läpi naama rutussa.. olin tosi pettynyt ja käyttäydyin aivan eri tavalla kuin normaalisti treenatessa.. Voi paska.. :(

Pisteet: luoksepäästävyys 10, paikallamakuu 0, seuraamieset molemmat 7, maahanmeno 9, luoksetulo 7, seisominen 8, hyppy 10, kok.vaikutus 8. Lopputulos 135 ja kolmostulos.

Harmittaa kun otan nämä "häviöt" niin hirmu raskaasti.. en saa enää kasattua itseäni enkä pysty enää iloiseen suoritukseen kun olen niin vihoissani paikalla makuun epäonnistumisesta..  Olen varma, että kunhan saadaan siitä paikallamakuusta onnistuminen ja 10, niin koko loppusuoritus on hyvä, kun se vaikuttaa muhun niin paljon. Olen varmasti paljon iloisempi ja itsevarmempi.. nyt en kyllä yhtään.. ajattelin että ihan sama miten loppuliikkeet menee.. voi voi.. paljon on vielä opittavaa :) Ja ehkä eniten harmittaa se, kun tiedän kuinka hyvin ja näyttävästi Kaapo osaa oikeasti tehdä ja nyt se on aivan jotain muuta.. Villekin sanoi kehän laidalta, että ei ollut kyllä yhtään meidän Kaapon oloista tekemistä.. Tyytyisin tällaiseen tulokseen jos tietäisin, että se on parasta mitä voidaan saada mutta kun ei se ole.. No- ehkä nyt vuodatan liikaa, eihän tää nyt kuitenkaan maailman loppu ole, harmittaa vaan kun olen asettanut itselleni niin korkeat tavoitteet ja tiedän mihin Kaapo oikeasti pystyy..

Illalla ajettiin vielä agihallille Villen kanssa ja tehtiin tosi kiva ja haastava rata. Ville ohasti Lassea joka meni ihan hyvin.. Villestä tulee vielä hyvä ohjastaja :)

Myös Kaapo teki ihan sikamakeasti vaikean radan ja pysyi hyvin hallussa.. mieli parani ja olin tosi ylpeä Kaaposta.. ihana poika se on.. kunhan vaan opitaan yhdessä kestämään tuo kisatilanne ja jännitys (siis tokossa). Käytiin vielä Hollolassa uimassa ja olipa pojista taas kiva polskia :)