Tarkoitus oli lähteä tekemään illalla pieni rata agilityä, mutta kun molemmat hallit olikin varattu yhdeksään asti niin tyydyttiin tekemään jotain pientä kotosalla.

Kaapolle:

Eteentuloja: Tätä otettiin jo ihan luoksetulon yhteydessä, pieneltä matkalta tosin. Laitoin namin aina suuhun, jolloin Kaapo ei vaan kiinnitä huomiota käsiin vaan ottaa nätin kontaktin heti istuttuaan eteen. Muutaman kerran jäi hieman liian väljäksi, mutta korjaa kun anna uuden eteen käskyn. Tämä alkaa olemaan jo ihan ok, näin alkeiksi.

Kaukkareita: Taas vaan sanallisella käskyllä, ei käsiä apuna. Oli hyvät (i + m).

Merkile lähettäminen: Leikkasin markkerin (hiirimatto) jo pienemmäksi; n. 5x5 cm.  Tosi hyvin menee aina merkin taakse ja jää seisomaan. Annoin taas 'merkki' käskyjä ja menin luokse palkkamaan. Tosi hyvä Kaapo!!

Tunnari: Koitettiinpa taas vähään aikaan. Ensin kolme neljän kapulan kasaa ja vein oman niiden taakse. Toi hyvin oma, mutta haistellessa muita oli lähellä etteikö ottanut suuhun väärää.. ei kuitenkaan ottanut kun olin vieressä huomattumassa vain pienellä "mm'm" kommentilla silloin kun aukoi suuta väärän kohdalla. En tiedä saisiko tästä huomauttaa, mutta kun toisella kertaa levitin kasaa ja poistin vähemmäksi vieraita, niin haisteli rauhassa muut läpi ja toi oman. Ainakin nyt onnistui.. koitetaanpa pian uudestaan ja katsotaa.

Lassella:

Sivulle tuloja: Näissä muutamia tosi hyviä jo ilman käden apua. Hyvä!

Kaukkarit: Otin jo vähän kauempaa. Maasta seiso ihan tosi hyvä. Muutkin ok. Istu-maahan välillä tulee vähän eteenpäin. Täytyypä pian katsatsaa nämä tarkkaan miten aletaan harjoittelemaan oikein.

Markkeri: Lasselle myös tällä pieneksi leikatulla markkerilla. Ei alkuun meinannut tajuta hommaa kun pinta olikin niin pieni. Saatiin tähän paljon onnistuneita tassun läppäyksiä!

Molemmalle koiralle yhtäaikaa paikallamakuu 2 min. Kaapo käänsi alussa lonkka asennon, kävin korjaamassa ja pysyi loppuajan hyvin. Lasse oli kuin patsas paikallaan :)