Eilen laiskotti, enkä jaksanut lähteä Hollolaan treenaamaan (tokoa siis). Illalla kuitenkin halusinkin treenata, joten otin vaan Texin ja käveltiin koulun kentälle. Se on valaistu eikä lainehdi vettä, niin kuin lähellä oleva urheilukenttä tekee. Aloitettiin Z:lla. Järkkä oli i-m-s. Oikein hienot jäävät ja hyvän tuntuinen seuruu. Kehuja palkaksi tästä roppakaupalla. Luoksetulossa annoin seisomiseen myös käsiavun, jolla sainkin halutunlaisen stoppaamisen. Ei valumista. Autan nyt vielä välillä kädellä tai vartalolla, jotta saisin mielikuvan pysähdyksestä teräväksi. Loppuosa ok, mutta vino pa. Häädin pois tästä ja otin uudestaan edestä sivuun. Nyt ok.  Muistin kuitenkin kehua hyvän stopin ja maahanmenon. Sitten viritin ruudun ja tein tähän väliin seuruun. Naksuttelin nopeista perusasennoista ja palkkasin yllättäen liikkeestä kun paikka oli hyvä. Hyvä seuruu kokonaisuudessaan.

Ruudusta palkkasin merkin. Koitan nyt muistaa aina palkata sekä ohjatun että ruudun merkin. Ruudun paikka hyvä, meni tarpeeksi taakse. Palkkasin ja tein loppuosan erikseen. Kakeissa tarvittaisiin enemminkin häiriötreeniä, mutta kun sitä nyt en saanut omineen tehtyä, tein vaan vaihtoja kaukaa. Tai tiputin maahan lelun poiskävellessäni, mutta ei se siitä mitään häiriötä ottanut. Hyvät kaketkin teki!

Ohjatussa taas merkin palkkaamista. Ekan jäi vajaaksi, eli ei mennyt suoraan merkin taakse. Koitanpa nyt tässäkin olla musta-valkoinen. Koska kun sallin välillä vähän vajaan, se niin helposti jää sitten useimmin vähän enemmänkin vajaaksi. Kävin merkin luona kääntämässä Texin suoraan ja kehuin. Uusi merkille lähetys ja nyt suoraan. Vähän hidas, mutta palkkasin koska oli suora. Kolmannella kerralla vauhti parani ja meni edelleen suoraan. Piti hakea vasen kapula, ja mielestäni aika selkeästi ohjasin vasemmalle, mutta Tex ennakoi vain lähetystä ja oli jo matkalla oikealle kapulalle. Stoppasin ja takaisin merkille. Nyt oikea suunta ja palkka vauhdista. Yksi nouto vielä merkiltä luovutuksen kanssa. Texillä oli hyvä asenne koko treenin ajan.