Yhden riman päässä triplanollista...  Ja harmillinen rima tuli alas juuri keskimmäiseltä radalta, joten tuplanollat jäi uupumaan vaikka kaksi nollaa tulikin :)

Tuomarina Ritva Herrala. Kolme agirataa. Radat oli kaikki aika kivoja, melko helppoja, juoksemalla eteneviä ratoja. Kaikissa oli kyllä alku ihan kiva ja vähän haastavampi. Eka radalta aika -9,29 ja sija 15/70. Keräsin jostain syystä kovan jännityksen ja koko radan ajan jalat tuntui ihan hyytelöltä.. Vähän tästäkin syystä jarrutin Kaapon menoa koko radan; sen joutui useamman kerran katsoa ja itse höllätä vauhtia että mihin mennään - kunhan saadaan tämä homma vielä hitsattua kuntoon - että yhteistyö on ihan saumatonta, eikä koiran tarvitse yhtään miettiä 'mihinköhän se näytti' vaan se voi mennä täysiä.

Toinen rata oli myös tosi hieno - harmillinen rima tuli alas. Jarrutin Kaapoa liikaa A:n jälkeiselle hypylle, josta oli tiukka kännös putkeen jonka viereinen pää oli ihan hollilla. Aika -10,84 ja vitonen; sija 32/70.

Kolmas rata myös oikein hyvä puhdas rata, aika -8,59 ja tällä sija 11/58.

Olen kyllä tyytyväinen. Kisoissa oli mukana kovia bortsuja ja vikalla radalla jäätiin voittajasta 3,68 sek.  ja meillä on vielä paljonkin kehittymisen varaa :) Kaikki kontaktit oli myös hyvät ja ihan suht nopeat.

Ainiin- ja yksi superjuttu -- Kaapo pysyi kaikki lähdöt :) Nousi kyllä seisomaan odottaessaan ja olisin voinut korjata istumaan, mutta en enää malttanut kun oli kerran pysynyt- ehkä ensi kerralla korjaan vielä sen :)