Perjantaina uskaltauduin Hollolan hallille tokoilemaan. Olinkin yksin paikalla ja tein pikatreenit molemmilla pakkasen sallimissa rajoissa (sormet jäätyy..) Tex teki seuraamista; liikkeelle lähtöjä, joista naksautus ja namipalkka. Näitä ja yhden askeleen seuraamisia tehtiin useampi toisto. Sitten otettiin nouto. Vihdoinkin tein vauhtiliikkeitä kun oli kunnon halli ja alusta - milloinkohan ollaan viimeeksi tehty tokoa muualla kuin Renkomäen liukkaalla betonilattialla… ?!  Tex ottaa kapulan siististi kiertämällä sen taakse. Ensin vauhtipalkka leluun ja toinen toisto lyhyemmällä matkalla palautuksella eteen. Tehtiin myös luoksetulon, samalla tavalla; ensin palkka vauhdista ja toisella kertaa eteen istumaan. Loppuun vielä ruutu kaksi kertaa, molemmilla vein pallon ruutuun odottamaan, joten sai palkan reippaasta etenemisestä ja vauhdista.

Kaapo teki hyppynoudon, ruudun sekä seuraamista. Seuraamisessa edisteli aika lailla.. huomautin ja tehtiin isompi pätkä seuruuta eri tahdeissa, jolloin paikka parani.  Kaukoja hiottiin myös, hyvät vaihdot isolla välimatkalla. Loppuun vielä kujakepit Texille ja avokulma treeniä Kaapolle. Kokeilin Kaapon kanssa myös kirkkaita ohjureita eka välissä, kun ei ole mitkään supervarma aloittamaan pujottelua vaikeissa avokumissa. – toimi hyvin.
Lauantaina lenkkeiltiin ja treenailtiin Mariannen kanssa Pennalassa.  Tex teki taas kulmia kujakepeillä. Hienosti etenee, hakee jo hyvin jyrkkiä keppikulmia. Sitten ihan pientä radanpätkää, takaaleikkaus onnistui hvyin, samoin putken suun ohi vienti. Toinen takaaleikkaus kohta, jossa ”väärä” putkensuu ihan suoraan tyrkyllä oli vaikea. Yksittäisenä onnistui, mutta kun oli alkuradan vauhti alla, ampaisi putkeen joka kerta..  
Myös Kaapo teki keppejä. Päällejuoksu kepeillä  onnistui hyvin ja tehtiin taas kulmia alun ohjureiden kanssa.
Sunnuntai päivä vaan huilattiin ja Maria kävi hieromassa molemmat. Tai no tehtiin illalla sisällä tunnaria. Kaapo teki ensin. Laitoin pyöreälle matolla paljon kapuloita ja vein tietty itse oman. Kaapo vinkui ja ensin vähän sähläsi kapuloilla – hirveä kiire. Toi kuitenkin oman. Toisella toistolla huomautin sähläämisestä heti alussa kun lähti kapuloille äänen kanssa. Nyt paljon parempi. Haisteli huolella ja rauhassa. Toi oikean epäröimättä heti kun osui nenän alle.
Ja tietty malttamattomana oli koitettava Texinkin kanssa.  Ekalla kerralla nappasi vaan reunasta kapulan ja kävi maahan jäystämään sitä – jaahas.. Pakko oli kuitenkin vielä koittaa. Nyt oikein selkeästi esitin kuinka pidin yhtä kapulaa kädessä ja kuinka ”piilotin” sen vieraiden joukkoon. Liikkuttelin kättä vieraidenkin päällä, ettei vaan hae sitä jonka näkin mun laittavan matolle - Tämä oli siis opetusta tyyliin Tex istuu pulpetissa ja minä karttakepillä näytän kuinka asia etenee..   Mutta se osasikin homman. Otin myös naksun käteen ja kehuin rauhallisesti kun haisteli kapuloita. Oma osui kohdalle ja nappasi sen. Naksautin tästä ja Tex sai namin. Uusin innoissani kolmisen kertaa ja toimi joka kerta hienosti. Ei yhtään hötkyillyt eikä meinannutkaan ottaa vääriä. Haisteli kapuloita tosi tarkkaan ja nappasi reippaasti oman kun sen muiden joukosta tunnisti. Toimiikohan oikeasti?? Pakko tänään koittaa uudestaan..