Eilen olikin viimeinen pentukurssin treeni. Jäätiin näiden treenien jälkeen Aijan kanssa treenamaan Hollolan kentälle. Nyt päätin ottaa hyvän, vähän pidemmän ja maltilisemman treenin, kun on pari viimeistä kertaa ollut sellaisia pikaisia hösellyksiä..

Alkuun paikalla makuu Ginin kanssa yhtä aikaa. Mentiin piiloon. Täältä kävin palkkaamassa pari kertaa ja kehuin piilosta. Ihan ok, hieman levoton, varmaan johtui uudesta vieruskumppanista :)

Omalla vuorolla aloitettiin taas paikalla makuusta. Nyt siis Kaapo yksin ja menin piiloon. Aija jäi katsomaan ja näytti kädellä milloin oli hyvä, jolloin kehuin piilosta ja milloin yhtään huono, niin korjasin 'kröhöm' äänellä. Oikein hyvä- tämä oli hyvä harjoitus kun Kaapo ei nähnyt mua eikä Aija sanonut mitään, milloin ei hyvä. Kaapo oli tosi tarkkaavainen makuussa.

Sitten alkuun ruutu; pieni markkeri ruutuun ja jo alkuun melko pitkä matka. Ihan super hyvä paikka, hienosti! Uusin vielä kerran pidemmällä matkalla ja myös sikahyvin, hyvä vauhti myös! Sitten askelsiirtymiä namilla auttaen kaksi askelta oikealle ja vasemmalle tyyliin. Ihan ok..toki tarvitaan treenata vielä paljon. Sitten seuraaminen, jossa paljon kääntymisiä juoksussa ja hitaassa. Hitaassa hieman edisti ja Aijan mukaan lähden itse kävelemään kovempaa Kaapon mukaan. Uusittuna hidaskin hyvä! Käännökset oikein mallikkaita kaikissa askellajeissa.

Ohjatun suunta; kaksi toistoa oikelle puolelle. Toisella toistolla kaarto parempi. Jätin Kaapon merkille ja vein itse kapulan sivuun ja vain vähän taakse. Nouto, pääasiassa luovutusta. Oikein hyvät - ei äänehtinyt yhtään vaikkakin kävi aikas kuumana. Kaukkarit i-m-i vaihtoja. Aija oli Kaapon takana heilumassa häiriönä. Alussa vähän vilkaisi Aijaa, mutta unohti pian ja keskittyi tekemiseen. Nyt kun olen palkannut paljon nopeista vaihdoista, heti kun Kaapo esim. istuu (ja ne on kyllä nopeentunutkin) joudun jatkossa kiinnittämään huomiota asennossa pysymiseen. Kaapo alkaa tarjoamaan seuraavaa asentoa itsekseen kun mitään ei heti tapahdu.. tämän treenaus alkaa siis nyt. Toki joskus on palkattava hetikin, ettei vaihdot yhtään hidastu :) Sitähän emme halua .

Hyppy avo tyyliin. Tosi hyvä. Kertaakaan ei tarjonnut seisomista hypyn jälkeen. Myös eteentulo takaisinpäin ok. Loppuun vielä luoksetulon pysäytykset, joita otin vaan vähän kun tuli jo niin piemeää, että alkoi haittaamaan treenaamista ja näkyvyyttä. Olipa hyvä treeni, huolellinen ja onnistunut. Kaapo myös oikein innokkaana :)

Loppuun käytiin hallissa tutustuttamassa Giniä agilityn ihanaan maailmaan :) Kaapolle puomia ja vähän rallattelua hypyillä :)