Tänään aamuvarhain Järvenpäähän, Kari Jalosen kolme agirataa. Ihan kivoja ratoja, paljon takaakiertoja, joita Jalonen näemmä radoillaan suosii :)

Ekalla radalla keskityin alussa liikaa keinun alastuloon, enkä luottanut, että Kaapo tulisi sen omineen nätisti alas jos edistän. Niinpä jäin ihan vähän jälkeen ja hyllytettiin takaakierossa hyppäämällä väärään suuntaan.. Tosi hyvä rata muuten, kaikki kontaktit hyvin. Toisella radalla tein mielestäni super hyvää rataa ja tultiin kovaa.. loppusuoralla tuli rima alas ja voivottelin tätä paljon.. Mutta mutta, myös keinun ylösmenolta oli napsahtanut vitonen. Rata oli tosi hieno, ei edes niin paljon harmittanut tuplanollien menetys kun rata oli niin hyvä. Ja Kaapo meni kovaa; -8,31, ihan kärkiaikojen joukossa (vielä yhdellä liian isolla kaarroksella)

Kolmannelta radalta nolla, heti kun sen pakkoyrittäminen loppuu, niin onnistutaan.. eli peiliin katsomaan ja asennetta muuttamaan huomiseksi...  Hieno rata, yksi käännös valui tosi ruman pitkäksi, nyt taas kaikki kontaktit hyvin

Kaikki radat tuntui hyviltä viedä ja saatiin ajoitus tomimaan hyvin nyt yhdessä. Keskimmäisellä radalla ehkä parhaiten ja siinä saatiinkin aikaiseksi ihan kova aika.. Tällaisia ratoja lisää, ilman riman tiputuksia ja kontaktivirheitä tosin..