Kiinasta on kyllä palattu jo reilu viikko sitten..On vaan laiskottanut.. Ollaanpa kisattu paljon reissun jälkeisellä viikolla.. kahdet aksakisat ja yhdet toko.. Osan olisi kyllä voinut jätä väliinkin..

Kun viikko sitten perjantaina selvisin kotiin, ajoin samantien Lappeenrantaan, jossa collie-pojat oli hoidossa. Sunnuntaina oli kolme starttia LAU:n kisoissa. Ei osunut mielentilat mulla ja Kaapolla kohdilleen.. Itse olin ihan tokkurassa aikaerosta ja raskaasta reissusta ja Kaapo pursusi energiaa.. Unohtelin rataa ja ohjasin ihan huonosti. Ekalla radalla sekoiltiin 15 virhepisteen edestä ja kaksi muuta hyllytettiin.

Viime launtaina oli tokon piirinmestiskisat, joihin olin ilmottanut Kaapon voittaja luokkaan.. Sain onneksi vielä pe iltana vaihdettua meidät avoimeen.. metalli on vielä niin kesken ja kaukoissa ollaan otettu takapakkia.. tai sanoisinko etupakkia - liikkuu eteen. En sitten viitsinyt mennä edes koittamaan ihan keskeneräisillä liikkeillä... Ei mennyt hyvin avoinkaan.. Paikalla olo tosi levoton ja piippasi.. tästä sain itselleni jo niin pahan mielen, että ei olisi pitänyt taas mennä kehään.. Kaikki liikkeet meni jotenkin, pisteitä ropisi taas vinoista pa ja ääntelystä. Kaukot taas nollille.. Kaapon asenne oli väärä tai sitten olin taas itse jotenkin outo.. Taisi tulla kolmostulos..en muista tarkkoja pisteitä.. Harmitus oli suuri..

Sunnuntain kaksi starttia BAT:in kisoissa Vantaalla. Nyt meno oli hienoa - Kaapo meni ihan tosi kovaa mutta oli kuulolla.. Ekalla agiradalla ihan sairaan makee rata toka vikalle hypylle, jossa tein väärän ohjauskuvion, jäin Kaaposta jälkeen ja se kääntyi kurkkaamaan, että tännekköhän piti mennä ja ponnisti liian myöhään - rima alas.. Aargh.. No ei edes harmita niin paljon - aika oli collieksi hyvä --> voittaja Acelle jäätiin 2,59, toiseksi tulleelle Omielle 2,53, Iirolle 2,1 ja Ainalle 0,78, muut jäi ajassa taakse. Ei pöllömmin noin kovassa seurassa .. Olisi ollut kyllä kiva nähdä mihin aika olisi riittänyt ilman tuota rimahässäkkää..

Hyppiskin oli hieno - tein vain pienoisen ohjausvirheen ja Kaapo sukelsi putken väärään päähän.. Vauhti oli taas hyvä joten tyytyväinen vaikka ei nollia :)

Viikolla Maria kävi hieromassa Kaapon - oli kuulemaa jumissa, varsinkin takajalat.. Lisä hierontaa tarvitaan. Ollaan tehty Texin kanssa pikkujuttuja, tokoa ja aksaa, se on kyllä ihan super Kaikkein ihaninta on olla sen kanssa tapahtumissa kun se ottaa ihan lunkisti eikä piippaa eikä hauku eikä hermoile..

Muutama tokottelukuva v.lopulta