Koko viikonloppu meni sitten taas muuttohommissa.. Nyt  tuntuu että on kokoajan jotain, eikä kerkeä ollenkaan keskittymään treenamiseen.. noh. kohta rauhottuu..

Jotain kuitenkin kerettiin. Perjantain en kerennyt hallille muidenka kanssa samaan aikaan, mutta käytiin illalla kuitenkin. Kaapon kanssa:

Seuraamista johon mukaan paljon käännöksiä. Tällä kertaa oikelle käännöksetkin oli ihan kunnossa. Tosi hyvää ja innokasta seuraamista. Otettiin myös paljon sivulle tuloja ja sivuaskelia. Intoa oli ja paljon!!

Liikkeestä s + m: Nämä molemmat ihan ok. Seisossa parissa kertaa otti pari pientä tepsuaskelta kun jätin kaikki ylimääräiset avut pois. Muutoi ok!

Luoksetulo: Ekalla eteen ja toisella kertaa vauhtia pallopalkkaan. Tosi hyvin pysyi ja malttoi odottaa kunnolla käskyn. Otin erikseen pari toistoa eteentuloja ja siitä sivulle. Nämä hyvät ja täsmälliset!

Nouto: Paikalla malttamista kun heitän kapulan. Nämä hyvin.. alkaa malttamaan hyvin kun ollaan lenkillä harjoiteltu kepin kanssa :) Myös kapulan pitoa ja tuomista ihan läheltä.

Tunnari: Ehkä hieman liikaa intoa kun meinaili kokeilla vieraita.. toi kuitenkin heti eka "nuuhkasulla" oman.

Hyppy: Hyppy oli tänään ihan super hyvä. Innokkaana eteni hypylle ja kääntyi jo ilmassa tömpsähtäen jo miltein paikalleen oikeaan suuntaan ja pysyi hyvin paikallaan.

Loppuun vielä merkille lähettämistä..tämä on Kaaposta kivaa ja helppoa :)  Tosi iloinen ja innokas oli Kaapo. Huomaan myös, jos liikkeiden välillä leikin Kaapon kanssa vetoleikkiä ollen itse melko passiivinen ja annan sen voittaa ja kehun, että Kaapon itseluottamus kasvaa silmissä ja se tekee seuraavan liikkeen paljon pontevammin ja rinta rottingilla iloisesti. Ehkä annan sen treeneissä aina olla vähän dominoiva niin se saa varmuuttaa hommiin ja tekee paljon iloisemmin

Lauantaina collieitten vuorolla Renkomäen sisähallissa. Seuraamista, liikkeestä s + m, hyppy  myös täällä ja luoksetulo. Ei kummempaa, mielestäni liukas lattia hieman vaikuttaa Kaapon vauhtiin ja tekemiseen, mutta oikein hyvin teki kuitenkin. Pia kiinnitti huomiota, että tuleeko tarpeeksi lähelle eteen, mutta katsotaan vielä muualla kuin täällä liukkaalla lattialla josko täytyy alkaa kiinnittämään huomiota.

Paikalla makuu Alvinin kanssa samaan aikaan. Otettiin aika pitkiä aikoja ja helpotin pysymällä melko lähellä. Hyvin pysyi, mutta oli loppuajan hieman levoton, piippasi ja alkoi haistelemaan..tämän kun saisi kuntoon niin ei muuta kun ekoja kisoja korkkailemaan..

Sunnuntaina muutosta väsyneenä ei enää jaksettu ringin treeneihin. Kaapollakin oli totuttamista kerrostalo elämään ainaksin vähäksi aikaan :)