Eilen illalla tokotteluja Sannan ja Hildan kanssa. Vähän olin itse väsynyt, enkä ihan täysillä treenissä mukana; tuhma minä. Alkuun tunnarikapulan pitämistä. Tehtiin kaikkea kapula suussa; seuraamista, vapaana juoksentelua, kiertämistä, noutoja kierron kautta, jääviä sekä kaukoja. Hyvin Tex pystyi touhumaan tämän kaiken kapulan kanssa, mutta ajoittain sitä kyllä hampaillaan vähän louhi. Tästä aina huomautin ja kun sen jälkeen piti hyvin, kehuin. En tiedä tajusiko hommaa, täytynee tätä aika-ajoin tehdä. Seuraavana oli vuorossa merkkiä. Vein ohjatun kapulat muutaman metrin päähän merkistä, tarkoitus ettei mene kertaakaan noutamaan, vaan tehdään sitä merkkiä. Vähänhän tässä oli sitä ennakointia olemassa, mutta kierrä käskyllä kiersi hyvin ja merkki käskyllä ok merkit. Mutta ei näytä siltä kuin haluaisin merkin näyttävän. Välillä aika turhauttavaa, mutta ei auta kuin tehdä ja tehdä… Ei kyllä ollut kapuloihin ollenkaan kiinni, jos nyt jotain hyvääkin kaivetaan. Sitten eteentuloja vinosta suunnasta tuolin kierron kanssa. Laitoin sivuun merkin auttamaan, joka piti vielä edessä kiertää. Autettuna tuli ihan hyvin suoraan, täysin ilma apua en vielä koittanutkaan. Veikkaan että ei olisi ihan vielä sujunut.

Seuraamista tehtiin Sannan liikkuroidessa. Kiva paikka ja hyvä asenne. Oikealle käännöksissä pää hieman nyökkäsi, jota korjailin antamalla uuden seuraamiskäskyn ennen käännöstä. Tällä kontakti pysyi. Luoksetulon stoppeja, sellaisia semi hyviä, joihin en kuitenkaan ollut ihan täysin tyytyväinen ja väsyneenä niitä silti palkkailin. Johdonmukaista treenaamista, eikö? Ihan vikaksi vielä häiriötreeniä perusasennossa ja seuruussa. Seuruu oli parempi, näitäkin pitäisi aina sillointällöin muistaa tehdä.

Ainiin, Sannaa odotellessa tehtiin viereisellä kentällä keppejä. Oli treenattava kepeille päällejuoksukohtaa, jonka näin muutamalla kisaajalla videoissa viime viikonlopulta Purinalta. Kävin miettimään niitä katsoessa olisiko meillä onnannut. Onnistui hienosto joka toistolla; päällejuoksu ja päällejuoksu-sokkari. Ja Kaapokin teki alkuun niitä keppejä ja tokoa, vähän hurlumhei tokoa, mutta teki silti.  

                  DSC_0359-normal.jpg