Hävitään tässä aikaa, varsinkin kun niitä on neljä peräkkäin suorana hyppyrivinä, niinkuin eilisessä treenissä. Kokonaisuutena kiva rata, sai (lue joutui) juosta kyllä ihan liikaa mun kunnolle, kun ensin hiottiin rataa osina ja sitten loppuun nollana läpi. Kolmella viimeisellä esteellä alkoi jo happi loppumaan ja maitohapot viemään voiton jaksamisesta..

En jaksa selittää koko treeniä ohjauskuvioineen kun en saa nyt piirrettyä rataa. Mutta meno tuntui hyvältä, muutama hiottava kohta saatiin toimimaan ja yksi ennakoiva valssi jäi vielä huonoksi.. Olin liikaa jäljessä koirasta ja hyppy pääsi aina valumaan. Niisto toimi radalla hyvin, samoin päällejuoksut, mutta niitä kaapo ei pääse niin nopeaan. Ei saa jotenkin hypättyä niin sujuvasti, jolloin vauhti "tahmeutuu". Lopun nollarataankin mahtui muutama pitkä kaarros, muuta sain vedettyä loppuun vaikka viimeiset estekäskyt taisi olla vaan läähätyksiä

Tex teki pihalla kujakeppejä. Se tykkää tehdä niitä. Tehtiin molempia kulmia ja jo aika kaukaa lähetyksiä. Toisella kerralla kavennettiin kuja jo ihan pieneksi, ja otin suoremman lähetyksen edestä. Hyvin meni kepit loppuun. Ja joutui jo vähän tekemään pujottelua. Muutaman kerran kiire palkalle vei voiton, ja karkasi kesken pois (Marianne oli ottamaasa näissä palkan pois). Muuten hyvin! Ehkä kuitenkin hiotaan vielä niitä kulmia vähän isommalla kujalla ja otetaan tuota kapeampaa mukaan jo aina sillloin tällöin.